REKLAMI GEÇ

Horozda hazırlıklar sürüyor

Horozda hazırlıklar sürüyor

Denizlispor, Kayserispor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 29 Ekim 2014 Çarşamba, 12:16

Verilen iki günlük iznin ardından Salı günü topbaşı yapan Denizlispor, dün de günü tek idmanla geçirdi. Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’nde Teknik Direktör Özcan Bizati önderliğinde çalışmalarını sürdüren yeşil siyahlılar antrenmana 5’e 2 ile başladı daha sonra yarı alanda iki takım halinde maç yaptı.
Burak Karaduman’ın kırmızı kart cezalısı olduğu Denizlispor’da sakatlığı süren Andonov da, Kayserispor karşısında forma giyemeyecek. Yeşil siyahlı takımda Yordanov’un kart cezası sona ererken Bulgar golcü Genkov’un performansı ise teknik heyeti sevindirdi.
Kaybedilen Boluspor maçının ardından Kayserispor maçı ile moral bulmak isteyen yeşil siyahlılarda Teknik Direktör Özcan Bizati, “Önümüze bakıyoruz. Boluspor maçı geride kaldı. Kayserispor karşısında iyi bir oyun ortaya koyup puan ya da puanlarla Denizli’ye dönmek istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

akor   -  Bağlantı 30 Ekim 2014, 19:15

Bu takım bu futbolla bu futbolcuyla sene kesin kümeye düşer bu sezon..

ahmet albaş   -  Bağlantı 29 Ekim 2014, 16:50

DENİZLİLİ SPOR SEVERLER DENİZLİ SPOR KULÜBÜ VE YÖNETİMİ HAKKINDA İLERİ,GERİ KONUŞMALAR,YORUMLAR YAPIYORLAR ALLAHTAN KORKUNUZ 25 YILIN EN GÜÇLÜ YÖNETİMİ VE BAŞKANI KULÜBÜN BAŞINDA OLDUĞUNU BİLMEYİP YORUMLARDA BULUNUYORLAR AYIPTIR GÜNAHTIR