REKLAMI GEÇ

HOROZDA HEDEF 3 PUAN

HOROZDA HEDEF 3 PUAN

Denizlispor, Spor Toto 1. Lig’in 9. haftasında yarın Afjet Afyonspor’u konuk edeceği maçın hazırlıklarını tamamladı. Şemikler Mahallesi’ndeki Haluk Ulusoy Tesisleri’nde teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, koşu ağırlıklı çalıştı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 18 Ekim 2018 Perşembe, 16:47

(AA) – Denizlispor, Spor Toto 1. Lig’in 9. haftasında yarın Afjet Afyonspor’u konuk edeceği maçın hazırlıklarını tamamladı.

Şemikler Mahallesi’ndeki Haluk Ulusoy Tesisleri’nde teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, koşu ağırlıklı çalıştı.

Oyuncular idmanda koordinasyon çalışması ve çift kale maç yaptı.

Antrenman sonrası İldiz, gazetecilere yaptığı açıklamada, yarın oynayacakları maça kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

Denizlispor’da bundan sonra her şeyin daha güzel olacağını belirten İldiz, “Geçen haftaki kaybımızı telafi edeceğiz. Takımın yeniden galibiyet serisi kazanması için çalışmalarımıza başladık. Evimizde oynayacağımız maça çok sıkı hazırlanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

İldiz, Denizlispor’un eski günlerine geri döneceğinden emin olduğunu kaydederek “Takım üst sıralarda yer almaya başladı. Taraftarların yüzü artık gülüyor. Bu mutluluk verici bir durum. Bundan sonra da bu heyecanımızı arttırarak yolumuza devam edeceğiz. Rakibimiz karşısında galip gelerek evimizde 3 puan almak istiyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..