REKLAMI GEÇ

HOROZDA HEDEF GALİBİYET

HOROZDA HEDEF GALİBİYET

Denizlispor zorlu maç için Ankara’ya gitti. Yeşil siyahlılar bu akşamki antrenmanın ardından maç saatini bekleyecek.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 16 Kasım 2017 Perşembe, 12:07

TFF 1. Lig’de yarın Ankaragücü’nün konuğu olacak Denizlispor zorlu maç için bu kente gitti. Bu sabah başkente hareket eden yeşil siyahlılar, Crowne Plaza’da konaklayacak. Teknik Direkter Reha Erginer öğrencilerine maç öncesi son direktiflerini de otele ait sahada verecek.

Denizlispor akşam 18:00’de yapacağı son çalışmanın ardından maç saatini beklemeye başlayacak.

Üç maç ceza alan kanat oyuncusu Kerem Can Akyüz zorlu karşılaşmada forma giyemeyecek. Kerem ile birlikte sakatlıkları süren Sankoh ve Cihan da Ankara’ya götürülmedi. Sakatlıktan dönen Berkan Afşarlı ise kaileye davet edildi.

Hedeflerinin kazanmak olduğunu söyleyen Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat “Koşullar ne olursa olsun Denizlispor sahaya kazanmak için çıkacak” dedi.

Yeşil siyahlı takımın Reha Erginer ile birlikte çıkış yakaladığına değinen Fırat, “Ligin en formda rakiplerine karşı oynayacağız. Taraftarı ile bizi baskı altına almak isteyecektir. Rakip ne kadar güçlü olursa olsun kazanmak için sahaya çıkacağız. Hem takıma hem de teknik heyetimize güveniyoruz. Devre arasına kadar toplayabildiğimiz kadar çok uan almak istiyoruz. Ankaragücü maçını da puanlar alabileceğimiz bir maç olarak görüyorum. Denizlispor iyi bir takım. Her hafta üzerine koyarak oyununu ve aldığı skorları iyileştiriyor. Bu maçta da şansın bizden yana olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..