REKLAMI GEÇ

Horozda Karşıyaka mesaisi

Horozda Karşıyaka mesaisi

Denizlispor, PTT 1. Lig’de yarın akşam Karşıyaka’yı ağırlıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 23 Nisan 2015 Perşembe, 10:55

PTT 1. Lig’de sıkıntılı süreçten geçen Denizlispor yarın akşam Denizli Atatürk Stadı’nda İzmir temsilcisi Karşıyaka’yı ağırlayacak. Saat 19:00’da başlayacak olan karşılaşma için Teknik Direktör Mehmet Altıparmak takıma son antrenmanı bu akşam 18:30’da yaptıracak.

Bu karşılaşmadan mutlak üç puan çıkarmak isteyen yeşil siyahlılarda kırmızı kart cezalısı Mert Çakar ile 4 sarı kart görerek cezalı duruma düşen Emrah Bozkurt bu maçta görev alamayacak.

Yeşil siyahlılarda sakatlıkları süren Cem Tosun, Bülent Ertuğrul ve Burak Karaduman da sakatlıkları nedeniyle bu karşılaşmada görev alamayacak.

Yeşil siyahlı yönetim bu maçta mutlak galibiyet beklerken taraftarlara da çağrıda bulundu. Takıma sahip çıkmalarını isteyen yönetim, Denizlispor’un her zamankinden daha fazla desteğe ihtiyacı olduğunu söyledi.

Diğer yandan bu karşılaşmanın bilet fiyatları da açıklandı. Maraton tribünü biletlerinin 2 liradan kapalı tribün biletlerinin ise 10 liradan satışa çıkarılacağı duyuruldu.

Denizlispor ile Karşıyaka bu maçla birlikte 32. kez karşı karşıya gelecek. Bu maçlardan 5’ini Denizlispor 8’ini ise Karşıyaka kazanmıştı. Her iki takım arasında oynanan maçlarda 18 beraberlik dikkat çekiyor. Ligin ilk yarısında İzmir’de oynanan karşılaşma da 2-2 eşitlikle sona ermişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..