REKLAMI GEÇ

Horozda öncelik transfer

Horozda öncelik transfer

Denizlispor’da Başkan Mustafa Üstek sözleşmesi sezon sonu bitecek futbolcularla görüşmeye başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 11 Mayıs 2017 Perşembe, 10:32

Bir dönem transfer yasağının kaldırılması gündemde olan Denizlispor’da sezon sonu sözleşmesi sona eren futbolcularla yeniden masaya oturuluyor. Takımın iskeletini korumayı planlayan Başkan Mustafa Üstek önceliklerinin iç transfer olduğunu açıkladı.

Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’nde futbolcularla ön görüşme yapan yeşil siyahlı başkan bundan sonra ödemelerin düzenli yapılacağının sözünü verdi “Bizim ödemeler konusundaki hassasiyetimizi biliyorsunuz. Kimsenin alacağını geciktirmek istemiyoruz. Mali disipline yönelik önemli adımlar atılıyor. Yönetim kurulumuz da önemli bir fedakarlık yapacak. Herkes bağış yapacak. Oluşturduğumuz kaynaklarla ve şehrimizin büyüklerinin desteği ile hiçbir sorun yaşamadan yeni sezonda yine hep birlikte olacağız” dedi.

Başkan Yardımcısı Taner Atilla ve Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat ile birlikte görüşmelerini gerçekleştiren Başkan Mustafa Üstek, sezon sonunda tüm futbolcuların ödemelerini bitirip, peşinatlarının ödenmesini planlıyor.

Yeşil siyahlı takımda kaleciler Asil Kaan Güler ve Zeki Ayvaz ile Alperen Babacan, Sankoh, Ziya Alkurt, Tahacan Velioğlu, Barış Örücü, Moritz, Anıl Taşdemir, Yasin Ozan ve Berkan Afşarlı’nın sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor. Futbolcular ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği belirtildi. Yeşil siyahlı futbolcular da önceliklerinin takımda kalmak olduğunu söyledi.

Bu arada bazı futbolcuların sözleşmelerinde de iyileştirmeye gidilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..