REKLAMI GEÇ

Horozda sakatların son durumu

Horozda sakatların son durumu

Daha ligin ikinci haftasında 4 sakat futbolcusu bulanan Denizlispor’a sağlık ekibinden iyi haberler geldi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 25 Ağustos 2015 Salı, 11:59

Lige şanssızlıklarla başlayan Denizlispor’a sakat futbolcularından iyi haber geldi. Ligin ilk haftasında oynanan Alanyaspor maçında sol ayağına aldığı darbe nedeniyle alt kaslarında ödem oluşan Veli Acar bir haftalık dinlenmenin ardından süratle iyileşiyor.

Yeşil siyahlı kaptan geçen haftayı dinlenerek geçirirken dün ilk kez düz koşulara başladı. Futbolcunun Elazığspor maçına kadar yetiştirilmesi bekleniyor. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, oyuncusunu tam olarak iyileşmeden sahaya sürmek istemediğini söylerken, “Bu riske girmem. Bir hafta faydalanacağım diye uzun süre futbolcumu kaybedemem. Gerekirse bir maç daha dinlenir” dedi.
LEOZİNHO’NUN AYAĞI ŞİŞTİ
Diğer yandan yeşil siyahlıların Brezilyalısı Leozinho da takımla çalışmalara başlayacak. Dün akşamki antrenmanda kısa bir düz koşu yapan futbolcu yarından itibaren takımla çalışmalara başlayacak. Ayağındaki şişliğin inmediği futbolcunun Elazığspor maçına kadar hazır edilmesi planlanıyor.

CEM MASKE İLE ÇALIŞTI
Yeşil siyahlıların ilk kamp döneminde Etimesgutspor ile yaptığı hazırlık maçına yüzüne darbe alarak yanağında birden fazla kırık tespit edilen Cem Tosun da çalışmalara başladı Son bir haftayı düz koşularla geçiren futbolcu özel bir maske ile birlikte takımla çalışmalara katılabildi. Dünkü antrenmanda son derece istekli görünen futbolcu eksiklerini tamamlayarak bir an önce takıma yetişecek.

 

ALPEREN TAKIMLA ÇALIŞTI
Belindeki ağrılar nedeniyle bir süredir takımdan ayrı çalışma yapan Alperen Babacan ise dün akşamki antrenmanda ilk kez takımla birlikte çalışmalara başladı. Futbolcunun özel bir tedavi süreci ve özel solüsyon ile bel kaslarını güçlendirdiği öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..