REKLAMI GEÇ

Horozda taraftar alarmı

Horozda taraftar alarmı

Alanya maçını 950 kişiye oynayan Denizlispor, Elazığspor maçında kentin desteğini arkasına almak istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 27 Ağustos 2015 Perşembe, 12:07

PTT 1. Lig’in ilk haftasında ağırladığı Alanyaspor maçını sadece 950 taraftarın takip etmesi yeşil siyahlı yönetimi de harekete geçirdi. Başta Başkan Mustafa Şavluk olmak üzere yeşil siyahlı kurmaylar taraftarlara çağrıda bulunarak takımı yalnız bırakmamalarını istedi.
Şavluk yeşil siyahlı taraftarlardan tribünleri doldurmalarını isteyerek “Denizlispor, 12. Adamın desteği ile çok daha güçlü bir takım. Artık zevk veren, netice alan bir takımımız var. Başarı istiyorsak yönetimi, takımı, taraftarı ile büyük bir aile olduğumuzun bilincinde olmalıyız” dedi.

Ligin önemli ekiplerinden Elazığspor’u pazar günü 20:00’de Denizli Atatürk Stadı’nda ağırlayacak olan yeşil siyahlılarda bilet fiyatları da açıklandı.

Yeşil siyahlı yönetim B üst ve D üst tribünlerin bilet fiyatını 20,  A üst ve E üst tribünlerin bilet fiyatını 10, kale arkası ve misafir takım tribün bilet fiyatlarını ise 5 lira olarak belirledi.

Diğer yandan Merkez Hakem Kurulu, Denizlispor – Elazığspor maçına Abdullah Yılmaz, Bahtiyar Birinci, Muhammet Yumak ve Halil Sayın’ı görevlendirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..