REKLAMI GEÇ

HOROZDA TEK HEDEF GALİBİYET

HOROZDA TEK HEDEF GALİBİYET

Denizlispor yarın Karabükspor deplasmanında sahne alacak. Ligin son sırasındaki ev sahibine karşı iki maçlık galibiyet özlemini gidermek isteyen Horozlar, genel averajını da geliştirmek istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 14 Aralık 2018 Cuma, 10:52

Spor Toto 1. Lig’de Yücel İldiz önderliğinde çıktığı 7 maçta kaybetmeyen Horozlar zorlu seride 5 galibiyet iki beraberlik aldı. Son iki maçında gol bulamayan yeşil siyahlılar hem gol özlemine hem de galibiyet özlemine Karabük deplasmanında son vermek istiyor.

Karşılaşma yarın saat 16:00’da Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda oynanacak.

Maçı deneyimli hakem Emre Malok yönetecek. Yardımcılıklarını ise Oğuz Kaan Çalışır ile Murat Altan üstlenecek.

Bu maç öncesi Denizlispor 30 puanla ligin ikinci basamağında yer alıyor. Ev sahibi Karabükspor ise -1 puanla son sıradaki takım. Son haftalarda daha dirençlibir oyun ortaya koyan ev sahibi karşısında yeşil siyahlılar +10 olan genel averajını da geliştirmek istiyor.

MALOK – DENİZLİSPOR BULUŞMASI
Zorlu karşılaşmayı yönetecek hakem Emre Malok yeşil siyahlıların daha önce 6 karşılaşmasını yönetti. Denizlispor bu maçlarda üç galibiyet iki yenilgi ve bir beraberlik elde etti. Horozların Türkiye Kupası’nda Yeni Amasyaspor’a elendiği karşılaşmayı da yöneten Malok’un son Denizlispor maçında yeşil siyahlılar Gaziantepspor’u 5-0’la geçmişti.
254’ncü maçına çıkacak olan Emre Malok’un yönettiği maçlarda ev sahibi takımların yüzde 37 misafir takımların da yüzde 35’lik galibiyet oranı bulunuyor. Maç başına 4,36 sarı kart gösteren Emre Malok her dört maçtan birinde kırmızı kartına başvuruyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..