REKLAMI GEÇ

HOROZDA ÜST SIRA HESABI

HOROZDA ÜST SIRA HESABI

Denizlispor yarın oynayacağı Manisaspor maçı ile sezon başından bu yana yaşadığı talihsizliğe bir son vermek istiyor. Yeşil siyahlılar düşme hattından uzaklaşmanın planlarını yapıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 2 Mart 2018 Cuma, 13:56

Denizlispor bu sezon rahat yüzü görmedi. Yeşil siyahlılar ligin başlangıcından bu yana küme düşme hattındaki son üç takım arasında yer aldı.

Sezona Adanaspor ve İstanbulspor yenilgileri ile başlayan Horozlar bu maçların ardından ligin en alt sırasına yerleşti ve bir süre bu bölgede kaldı.

İlerleyen haftalarda da kaderi değişmeyen Horozlar 7. haftada Adanaspor’u kendi evinde yenerek puanını 4 yaptı ve lig sonunculuğundan averaöla 17’nci basamağa yükseldi.

8’nci haftada Manisaspor deplasmanında alınan beraberlikle puanı 5’e yükselen Horozlar, aynı hafta ceza alan takımlara puan silme uygulamasından sonra ilk kez son üç sıradan kurtuldu ve 15’nci basamakta yer aldı. Manisaspor,  Eskişehirspor ve Gaziantepspor’u arkasına alan Horozlar iki hafta bu sırada kaldıktan sonra Erzurumspor yenilgisinin ardından yine son üç takım arasında yer aldı.

Sezona Yusuf Şimşek önderliğinde başlayan 6’ncı haftadan sonra Reha Erginer’i takımın başına getiren yeşil siyahlılar sezon başından bu yana 22 haftadır son üç takım arasında yer alıyor.

TEKKE GELDİ, UMUT GELDİ
Ligin 20’nci haftasında Denizli’de oynanan Eskişehirspor maçı ile görevden alınan Erginer’in ardından takımın başına getirilen Fatih Tekke ile birlikte Denizlispor için umut ışığı bir kez daha göründü. Tekke’nin başında çıktığı üç maçta Giresun, Ümraniye ve Gazişehir takımlarını deviren Horozlar puanını 26’ya çıkardı ve rakipleri ile farkları eritti. Adana Demirspor ile bir Samsunspor ile iki puan farkı bulunan yeşil siyahlılar yarınki maçta Manisaspor’u Denizli’de yenerek iki rakibinin puan kaybetmesini bekleyecek. Yeşil siyahlı haftayı istediği gibi kapatırsa lig başından beri ilk kez istediği pozisyonda olacak.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Ligde yükselişe geçen yeşil siyahlılar Manisaspor karşısında hata yapmak istemiyor. Yarın saat 13:00’de Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmaya çok sayıda taraftar bekleniyor. Yeşil siyahlı futbolcular da taraftarlara galibiyet hediye etmenin hesaplarını yapıyor. Teknik Direktör Fatih Tekke önderliğinde çalışmalarını sürdüren Horozlar’da sakatlıkları bulunan Ziya ve Canberk takımdaki yerini alabilecek. Eze’nin olmadığı maçta kart cezasını dolduran İsmail Haktan da takım arkadaşlarıyla birlikte sahada olabilecek. Manisa maçında sabırlı bir oyunu tercih etmesi beklenen yeşil siyahlılarda yönetim de galibiyetten emin. Başkan Mustafa Üstek taraftarlara çağrıda bulunarak takımı skor ne olursa olsun 90 dakika desteklemelerini istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..