REKLAMI GEÇ

Horozdan Irak’a hazırlık maçı teklifi

Horozdan Irak’a hazırlık maçı teklifi

Yeşil siyahlılar Irak milli takımı ile hazırlık maçı yapmak için girişimlerde bulundu.

/ DENİZLİSPORHABER / 19 Ağustos 2014 Salı, 14:35

Tekden Denizlispor, Irak milli takımı ile hazırlık maçı yapmaya hazırlanıyor. Davraz’da kamp yapan Irak milli takımını hazırlık maçı için davet ettiklerini söyleyen Profesyonel Şube Sorumlusu Ali Yaman, eğer ekibin izin alması halinde Perşembe günü saat 19.30’da Atatürk Stadı’nda karşılaşmanın oynanacağını belirtti. Yaman, “Şu an görüşülüyor. Yabancı ekip olduğu için izin durumları var. İzin alırlarsa burada hazırlık maçı yapacağız” dedi. Perşembe gününden Pazartesi’ye kadar takımın izinli yapacağını ifade eden Yaman, ekip olarak Pazartesi toplandıktan sonra Adana Demirspor maçının hazırlıklarını sürdüreceklerini söyledi.

Teknik heyetle toplantı yaptıklarını ifade eden Yaman, acil olarak sol kanada ve ardından ise Yordanov’un alternatifi olacak bir oyuncu olmak istediklerini belirtti. İsim üzerinde tartışacaklarını da dile getiren Yaman, “Transfer yasağını kaldırmak için 1,2 milyon TL bu ay sonuna kadar ödememiz var. Bunun yanında futbolcuların ikinci peşinatları ile birlikte bu rakam 2 milyon 300 bin TL’yi buluyor. Yani anlatmak istediğim aslında transfer bütçesini aştık. Ancak yine de bu oyuncuları alacağız” dedi.

Takımın omurgasının sağlam olduğunu belirten Yaman, almak istedikleri futbolcuların yanı sıra Mehmet Besler ile de bir temas içinde olduklarını kaydetti. Bu futbolcunun sağlık açısından tüm kontrollerden geçtikten sonra görüşeceklerini dile getiren Yaman, “Bizim ilk önce sol ve Yordanov’un alternatifini almamız lazım. Daha sonra Mehmet Besler’in herhangi sağlık durumunda bir pürüzü yoksa maç başı anlaşabiliriz” dedi.

Camiada ve kamuoyunda play-off ve şampiyonluk söylemlerinin sıkıntı yaratabileceğinin altını çizen Yaman, bu tip açıklamaların ekibi baskı altında bırakabileceğini kaydetti. Play-off ve şampiyonluk gibi bir beklentinin daha lig başlamadan zarar vereceğini belirten Yaman, “Daha dün takımın nerede olduğunu tüm Denizlililer olarak biliyoruz. Şimdi borç ödeyip bir yandan da yapabildiğimiz kadar iyi transfer yaptık. Hazırlık maçlarında iyi bir sonuç alamadık. Bari biri kazanılsa dediğimizde futbolcularda da teknik heyette de stres ve baskı oluşuyor. Biz rahat hareket etmeyeceğiz ancak birlik-beraberlik içinde hareket edip, desteği de sağlarsak ondan sonra bunları konuşmamız gerekir. Bunu şimdi değil ama elbette ki konuşacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..