REKLAMI GEÇ

HOROZUN ELİT AKADEMİ TAKIMLARI SAHNE ALIYOR

HOROZUN ELİT AKADEMİ TAKIMLARI SAHNE ALIYOR

Yeşil siyahlıların U19 takımı Denizli’de U21 takımı ise Alanya’da Alanyaspor ile karşılaşacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Ekim 2014 Cuma, 12:26

Elit Akademi Ligi’nde mücadele eden Denizlispor U19 takımı bu hafta Alanyaspor’u ağırlayacak. Zafer Dinçer ve Aydın Dizman’ın çalıştırdığı yeşil siyahlılar ligde alt sıralardan kurtulmak istiyor. 5 hafta sonunda aldığı 4 panla 15. basamakta yer alan Denizlispor U19 takımı geçen süreçte bir galibiyet bir de beraberlik elde etti. Ligde sadece 1 puan Alanyaspor karşısında mutlak galibiyet hedefleyen yeşil siyahlılar rakibini Pazar günü saat 14:00’de Zafer Katrancı Altyapı Tesisleri’nde ağırlayacak.

Diğer yandan Elit Akademi Lig’nin diğer Denizlili ekibi U19 takımı ise Alanyaspor’la deplasmanda karşılaşacak. Pazar günü 14:30’da Milli Egemenlik Tesisleri’ndeki mücadelede Memiş Sarıçam ve Çağrı Ayca’nın öğrencileri mutlak galibiyet istiyor. 5 haftada topladığı 9 puanla 5. basamakta yer alan yeşil siyahlılar ligde üç galibiyet elde etti. Rakip fileleri 11 kez havalandıran yeşil siyahlı ekip kalesinde de 4 gol gördü.

17102014_21ic_sm

Denizlispor Altyapı Koordinatörü Ali Yalçın akademi takımlarının hafta sonu maçlarını değerlendirerek, “Bizim öncelikli hedefimiz altyapı takımlarından oyuncu çıkarmak. Her yıl bir kaç futbolcuyu A takıma kazandırmak istiyoruz. Yarışmacı takımlarımızın olması elbette güzel bir durum ama antrenör arkadaşlarımız önceliğimizin eğitim olduğunun farkındalar. Bu nedenle ben sahada alınan sonuçlardan çok öğrencilerimizin gelişimleri ile yakından ilgileniyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..