REKLAMI GEÇ

HOROZUN HAKEM KARABAŞ’LA ŞANSI TUTMUYOR

HOROZUN HAKEM KARABAŞ’LA ŞANSI TUTMUYOR

Yeşil siyahlıların Adanaspor maçını yöneticek olan hakem Onur Karabaş’a şansı tutmuyor. Ev sahibi ise bu hakemin yönettiği tüm maçlarını kazandı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 11 Ağustos 2017 Cuma, 12:14

TFF 1. Lig’de Denizlispor yarın akşam Adanaspor deplasmanına konuk olacak. Karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemlerinden Onur Karabaş yönetecek. Karabaş’ın yardımcılıklarını ise Cumhur Altay ile Bahtiyar Birinci üstlenecek.

Bu güne kadar Denizlispor’un 5 Adanaspor’un ise iki maçını yöneten Onur Karabaş’a yeşil siyahlıların şansı tutmuyor.

Son dört sezonda 45 TFF 1. Lig müsabakasında görev alan Karabaş’ın yönettiği Denizlispor maçlarında yeşil siyahlılar sadece bir galibiyet alabildi.

Karabaş yönetimindeki maçlarda DEnizlispor Bucaspor’a 1-0, Orduspor’a 2-1 ve kendi evinde Boluspor’a 2-0 kaybetti. Yeşil siyahlı takım Karabaş yönetimindeki maçlarda tek galibiyetini Giresunspor’a karşı 2-0’lık sonuçla alırken Mersin İdmanyurdu ile de 0-0 berabere kaldı.

Ev sahibi Adanaspor’un ise Onur Karabaş’ın yönettiği maçlarda galibiyet dışında skoru yok. Adanaspor kendi evinde Gaziantep BB’u 1-0, Karşıyaka’yı ise 3-1’le yenmesini bildi.

153’NCÜ MAÇI
Süper Lig’de iki maç yöneten Onur Karabaş, Türkiye Kupası ve diğer liglerde toplam 152 kez orta hakem olarak görev aldı. Karabaş7ın yönettiği maçların yüzde 53’ünü ev sahibi takım kazandı. Deplasman takımlarının galibiyet oranı yüzde 25 beraberlik ise yüzde 22.

Karabaş maç başına 5,4 sarı kart ve 0,32 kırmızı kart gösteriyor. Yönettiği 152 maçta 766 kez sarı kart göstererek bu konuda ne denli cömert olduğunu saklamıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..