REKLAMI GEÇ

HER ELAZIĞSPOR MAÇINDA KIRMIZI KART GÖSTERİLDİ

HER ELAZIĞSPOR MAÇINDA KIRMIZI KART GÖSTERİLDİ

Denizlispor’un Elazığspor ile oynadığı son maçların tamamında hakemler kırmızı kartına başvurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 19 Nisan 2015 Pazar, 18:10

PTT 1 Lig’de Elazığspor’a deplasmanda 2-1 kaybeden Denizlisporb bu maçın büyük bölümünü 10 kişi oynamak zorunda kaldı. Karşılaşmanın 36. dakikasında Mert Çakar ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını eksik bıraktı. Bu durum son dönemde Denizlispor ile Elazığspor arasında oynanan maçlarda sıklıkla yaşanan bir tablo oldu.

Yeşil siyahlılar Cihan’ın golü ile öne geçtiği maçı 10 kişi daha fazla sürdüremedi ve Serdar’ın iki golü ile maçtan puansız ayrıldı.

İLK YARIDAKİ MAÇI DA 10 KİŞİ TAMAMLAMIŞLARDI
Denizlispor, Elazığspor ile ligin ilk yarısında oynadığı maçı da 10 kişi ile tamamlamıştı. Yeşil siyahlıların 1-1 berabere kaldığı maçta ilk gol ikinci yarının başında Genkov’dan gelmiş, Elazığspor ise 85. dakikada Murat Kayalı ile eşitliği yakalamıştı. Maçın 89. dakikasında Mehmet Cansın Çiçek kırmızı kart görerek takımını eksik bırakmıştı.

Denizlispor ile Elazığspor’un bu maçtan önceki iki maçı da kırmızı kartların gösterilmesine neden olmuştu. Ocak 2012’de Denizli’de oynanan ve yeşil siyahlıların 1-0 kaybettiği maçta  Denizlispor’da Caner 85. dakikada İsmail Şahmalı ise 90. dakikada kırmızı kart görmüştü.

Bir önceki Denizlispor-Elazığspor maçı ise 2011 Eylül’ünde Elazığ’da oynanmıştı. Ev sahibinin 2-0 kazandığı maçta Ömer Çağ 74. dakikada takımını 10 kişi bıraktıysa da 68’de Yasin Çakmak’ın kendi kalesine 80’de ise Göksu’nun penaltıdan attığı golle Elazıspor maçı 2-0 kazanmayı başarmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..