REKLAMI GEÇ

HOROZUN KADER MAÇI

HOROZUN KADER MAÇI

Şemikler’de tek konu Samsunspor maçı. Yeşil siyahlılar koşullar ne olursa olsun hafta sonu üç puan istiyor. Teknik Direktör Erginer “Bu maç final maçımız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 7 Aralık 2017 Perşembe, 11:09

Denizlispor’un üç maçta ‘0’ çekmesi teknik ekibi adeta çıldırttı. Samsunspor maçı ile çıkışa geçmek isteyen Horozlar, Şemikler’de maçtan başka şey düşünmüyor. Teknik Direktör Reha Erginer maçı ‘final maçı’ olarak görüyor. Kart cezalısı ve eksiklere rağmen koşullar ne olursa olsun hafta sonunda üç puan isteyen Horozlar zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Reha Erginer, Samsunspor maçına ilişkin değerlendirmesinde karşılaşmayı sezonun en kritik maçlarından biri olarak nitelendirerek; “Bizim için final maçı olacak. Rakibimizde 15 puanda bizde 11 puanda bulunuyoruz. Aslında tablolar çok kısa süre içerisinde değişebiliyor. Bundan 3 hafta önce farklı bir tablo vardı. Şimdi daha farklı, 3 hafta sonra bambaşka bir tablo ile karşı karşıya olabiliriz. Bunu başarmak bizim elimizde, Rize ve diğer karşılaşmaları geride bıraktık. 3 tane çok önemli maçımız var ama önce Samsunspor karşılaşmasını atlatmamız lazım. Bizim için telafisi olmayan bir maç. Sahadan 3 puanla ayrılırsak rakibimizle aynı seviyeye geleceğiz. Ondan sonraki süreci zaten hepimiz biliyoruz.  Bu karşılaşmada her şeyimizi verip sahadan 3 puan almamız lazım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..