REKLAMI GEÇ

Horozun keyfi yerinde

Horozun keyfi yerinde

Futbolcular bir haftalık aranın ardından topbaşı yaptı.

/ DENİZLİSPORHABER / 21 Nisan 2014 Pazartesi, 10:43

SELAMİ AYDIN / Denizlispor’da Fethiyespor galibiyetinin ardından Teknik Direktör Özcan Bizati’nin bir hafta izin verdiği futbolcular Pazar akşamı Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’nde toplandı. Akşam saat 17:00’de Teknik Direktör Özcan Bizati ve kurmayları önderliğinde yapılan idmana yabancılar katılmadı.

Bir haftalık aranın takıma çok iyi geldiği gözlendi. Moralleri oldukça yüksek seviyede olan futbolcuların idmanları da neşe içinde geçti.
Yeşil siyahlıların Antalyaspor’dan kiraladığı Petr Janda, planlandığı gibi Pazar gecesi Denizli’de olurken, idmanda yer alamadı.
Teknik Direktör Bizati’nin bir gün fazla izin verdiği Brezilyalı Kahe ve Bulgar futbolcu Yordanov ise bugün takıma katılacak.

UZUN SÜREİR İDMAN YAPMIYORLAR
Denizlispor’da önceki hafta yaşanan idman boykotu nedeni ile yaklaşık bir hafta boyunca yeterli idman yapmadan iki maça çıkan futbolcular, verilen bir haftalık iznin ardından tesislerde çalışmalarına başladı. Uzun süredir idman konusunda yaşanan düzensizliği gidermek isteyen Teknik Direktör Özcan Bizati yeni bir idman planı hazırladı.

YENİ SEZONU HATIRLATTI
Denizlispor Genel Menajeri Kenan Atik ise bu sezonun Denizlispor için iki maç sonra geride kalacağını hatırlatarak, “Önemli olan gelecek sezonun hazırlıklarını yapmak. Buna bir an önce başlamalıyız. Artık bir an önce Denizli’nin harekete geçmesini bekliyoruz” dedi. Denizlispor’un yeni sezon öncesinde iyi bir hazırlık dönemi geçirmesi gerektiğinin altını çizen Atik, “Takıma takviyeler yapıldıktan sonra tam kadro ile sezon öncesi kampı yapmak istiyoruz. Denizlispor uzun süredir sezon öncesi kamplarını sağlıklı yürütemedi. Bunun lige yansıması da oldu. Önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayan bir takım olmak için elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..