REKLAMI GEÇ

Horozun keyfine diyecek yok

Horozun keyfine diyecek yok

Denizlispor evinde Adanaspor’u Barış ve Berkan’ın iki golüyle devirdi, rakiplerine korku saldı 3-1. Yeşil siyahlılar ikinci yarıya üç puanla başlarken rakiplerinin puan kaybettiği haftanın karlı takımlarından oldu.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 23 Ocak 2018 Salı, 10:04

TFF 1. Lig’de Denizlispor ligin ikinci yarısına yeni bir umutla başladı. Sezonun ilk yarısında transfer yasağının da etkisi ile istediği sonuçları alamayan Horozlar, ikinci yarıya Adanaspor galibiyeti ile başladı.

3-1’lik galibiyetle alınan üç puan Horozları haftanın en karlı takımlarından biri yaptı. Yeşil siyahlılar altı maç sonra gelen üç puanın tadını çıkarırken alt sıralardaki rakiplerinin de puan kaybetmesi ile farkı eritti.

Yeşil siyahlıların üç puan aldığı haftada hemen üstünde yer alan Eskişehirspor ve Samsunspor ile takipçisi Manisaspor puan kaybetti. Alınan galibiyetle puanını 17’ye çıkaran Horozlar ikinci yarıda yükselişe geçeceğinin sinyallerini verdi.

Maç sonu Denizli Atatürk Stadı karnaval atmosferi yaşadı. Yeşil siyahlı taraftarlar takımı bağrına basarken takım ve yönetim saha içinde galibiyet pozu verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..