REKLAMI GEÇ

HOROZUN KURMAYLARI GAZİANTEP’E ÇIKARMA YAPTI

HOROZUN KURMAYLARI GAZİANTEP’E ÇIKARMA YAPTI

Yarın B.B. Gaziantep ile karşılaşacak olan yeşil siyahlıları asbaşkanlar yalnız bırakmadı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 18 Mart 2017 Cumartesi, 11:21

TFF 1. Lig’de Büyükşehir Belediye Gaziantep’in konuğu olacak Denizlispor’u zorlu deplasmanda bazı yöneticiler yalnız bırakmadı.

Yeşil siyahlı kafileye Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat önderlik ederken, maç önü primleri dağıtan Mali Asbaşkan Taner Atilla, primlerin ödenmesi için çok büyük katkı koyan Asbaşkan Ahmet Selvi ve yönetici Necip İrdem de zorlu deplasmanda takıma destek olmaya gitti.

Grand Otel’de kampa giren yeşil siyahlıların moralli olduğu gözlendi. Haftalar sonra Boluspor maçını kazanarak kendine gelen yeşil siyahlı teknik ekip de galibiyetten başka bir sonuç düşünmüyor.

Yeşil siyahlı asbaşkanlar;  “Alt sıradaki takımlarla oynamak her zaman tehlikeli oluyor. Çok dirençli oluyorlar. Onlar kadar bizim de 3 puana ihtiyacımız var. Buraya kazanmak için geldik. Galip geleceğimize inanıyoruz. Umarım her şey düşündüğümüz gibi olur” dediler. Bu maçtan alınacak 3 puana 200 bin lira prim dağıtılıcak. Herkesin neşeli ve keyifli olduğunun altını çizen Mali ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Asbaşkan Taner Atilla, “Fotoğraf çekildikten sonra asbaşkanımız Ahmet Selvi ortadan kayboldu. Şu an onu aramakla meşgulüz” diyerek espri de yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..