REKLAMI GEÇ

HOROZUN PAZARI YOK!

HOROZUN PAZARI YOK!

Denizlispor sezon başından bu yana sadece bir maçını Pazar günü oynadı. Yeşil siyahlılar geride kalan 8 haftada bir cuma iki de pazartesi maçı gördü. Yönetim girişimde bulunmaya hazırlanıyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 17 Ekim 2017 Salı, 10:36

TFF 1. Lig’de bu sezon Denizlispor maç planlamalarında büyük sıkıntı yaşıyor. Geride kalan 8 haftada sadece bir maçını Pazar günü oynayan yeşil siyahlılar maç saatlerinden de şikayetçi.

Bu nedenle yeşil siyahlı yönetim Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde girişimlerde bulunmaya hazırlanıyor. Başkan Mustafa Üstek, “TFF maç planlamalarında özensiz ve adaletsiz davranıyor. Bizi adeta kurban ediyorlar. Taraftarlarımızın da gönül rahatlığı ile gelebilecekleri bir maç günü ve saati geride kalan 8 haftada ayarlanamadı. İtiraz edeceğiz. Bundan sonra planlamalarda Denizlispor’a karşı daha dikkatli davranmalarını isteyeceğiz” dedi.

Yeşil siyahlılar geride kalan 8 haftada deplasmandaki Adanaspor, Eskişehirspor maçları ile içerdeki Gazişehir ve Elazığspor maçlarını Cumartesi günü, İstanbulspor maçını Cuma günü, Ümraniyespor ve Manisaspor deplasmanlarını da Pazartesi günü oynamıştı.

Denizlisporun pazar günü oynadığı tek karşılaşma Giresunspor maçı olmuş bu maç da akşam saat 20:00’de başlamıştı.

ADANA DEMİR MAÇI DA CUMARTESİ GÜNÜ
Yeşil siyahlıların bu hafta oynayacakları Adana Demirspor karşılaşması da Cumartesi gününe alındı. Zorlu bir haftaya girecek olan Denizlispor Cumartesi günü oynayacağı bu lig maçının ardından Çarşamba günü Batman Petrolspor karşısında kupa maçına çıkacak. Deplasmanda oynanacak maçtan hemen sonra Denizli’ye dönecek olan Denizlispor Pazar günü ise Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçına çıkacak. Bu maç da deplasmanda oynanacak ve Denizlispor 4 gün içinde çok uzun yolculuklar yapmış olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..