REKLAMI GEÇ

İçeride dışarıda fark etmez

İçeride dışarıda fark etmez

Tedavi için Küba’ya giden Başkan Mustafa Üstek denizlisporhaber.com’a değerlendirme yaptı. Denizlispor’un ligdeki tüm takımları yenecek güçte olduğunu söyleyen Üstek, “Ankaragücü deplasmanından üç puan bekliyorum” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Kasım 2017 Pazar, 13:53

Denizlispor’da Reha Erginer’in göreve gelmesi ile özgüveni artan takım 5 maçta 10 puan alarak ligin yükselen takımları arasında Horozun da yer almasını sağladı. Bu durum Başkan Mustafa Üstek ve kurmaylarının da moralini yükseltti.

Takımın her geçen hafta çok daha iyi oyun ortaya koyduğunu söyleyen Başkan Mustafa Üstek, “Ligdeki hiçbir takımdan çekinmiyoruz” dedi.

KÜBA’DA TEDAVİ OLDU, DÖNÜYOR
Rahatsızlığı nedeniyle sağlık sektöründeki gelişimi ile bilinen Amerika kıtasının ada ülkesi Küba’da üç gün tedavi gören Başkan Mustafa Üstek, denizlisporhaber.com’un sorularını yanıtladı.

Yeşil siyahlı takımın ligde ağırlığını hissettirdiğini söyleyen Başkan Mustafa Üstek, “Son üç iç saha maçımızda kayıp yaşamadık. Bu tempomuzu deplasman maçlarında da sürdürmeliyiz. Artık deplasmanda kazanma alışkanlığını da edinmemiz gerekiyor. Buna Ankaragücü maçı ile başlamak istiyoruz. Denizlispor  için bundan sonra iç saha dış saha fark etmez. Nerede oynarsak oynayalım tek düşüncemiz kazanmak olacak. Hem teknik ekibimizin hem de futbolcularımızın olağanüstü özverili davrandıklarını görüyoruz. Takımdaki istek ve mücadele gücü bizleri memnun ediyor” diye konuştu.

Yaklaşık bir haftadır yurt dışında bulunan Başkan Mustafa Üstek sosyal medya hesabından dönüş yolunda İspanya’nın baş kenti Madrid’de çekildiği bir fotoğrafı paylaşarak yarın Denizli’de olacağını takipçilerine duyurdu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..