REKLAMI GEÇ

İdmanda kemik sesleri

İdmanda kemik sesleri

Denizlispor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Çoğunluğunu altyapı öğrencilerinin oluşturduğu takım Haluk Ulusoy Tesisleri’nde çalışıyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 23 Temmuz 2016 Cumartesi, 19:46

Sportif Direktörlüğe Ali Tandoğan’ın getirildiği Denizlispor’da takımı çalıştıracak teknik direktör henüz belli değil. Buna rağmen yeşil siyahlılarda yeni sezon hazırlıkları başladı.

Altyapı öğrencilerinin çoğunluğu oluşturduğu takımda geçen sezondan kalan futbolcular ve yeni transferlerin bir kısmı ile denenmeye gelenler Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’nde çalışmalarını sürdürüyor.

A Takım Bireysel Performans Antrenörü Abdullah Bayınma, A Takım Analiz Antrenörü Çağrı Ayca ve Kaleci Antrenörü Cengiz Tarım’ın çalıştırdığı yeşil siyahlılarda özellikle gençler hırslı görünüyor.

Dün akşam yaklaşık 2,5 saat süren antrenmana ısınma hareketleri ilebaşlayan yeşil siyahlılar daha sonra kuvvet çalışmasına geçti.

Bir süre önerji depolayan Horozlar yarı sahada çift kale maç yaptı.

Yeşil siyahlı gençler hırsları ve istekleri ile dikkat çekti. Daha sonra mini kale pas çalışması ile antrenman tamamlandı. Çalışmayı Başkan Süleyman Urkay ve kurmayları da izledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..