REKLAMI GEÇ

İlter’e şans doğdu

İlter’e şans doğdu

Sezon başında teknik patron Dervent’in 25 kişilik kadroda göstermediği Azeri futbolcu Tandoğan’ın gözüne girmeyi başardı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 10 Ocak 2017 Salı, 12:29

Denizlispor’un sezon başı transferlerinden İlter Taşkın nihayet teknik heyetin gözüne girmeyi başardı. Sezon başında Teknik Direktör Selahattin Dervent tarafından 25 kişilik kadroya dahil edilmeyen futbolcu, devre arasında takımdan ayrılan bazı futbolcuların yerine kadroda kendine yer bulmuş oldu.

Denizlispor’da sezon başında 25 kişilik kadroda yer alan kaleci Necati takımdan alacaklarını TFF’ye şikayet yoluyla talep ettiği için istenmeyen adam ilan edilmişti. Necati ile anlaşılarak takımdan gönderildi.

Teknik Direktör Ali Tandoğan ile yaşadığı polemik nedeniyle süresiz kadro dışı kalan İsmail Haktan da devre arasında takımdan gönderilecek. Bu futbolcu da 25 kişilik kadroda yer alıyordu. Ayrıca performansı ile hayal kırıklığı yaratan Burak Karaduman da devre arasında takımdan ayrılan isimlerden biri oldu. Bu futbolcu da 25 kişilik kadroda yer alıyordu.

Bu üç oyuncunun kadrodan çıkması ile birlikte yerlerine Cihan Özkaymak, kaleci genç Ömer ve Azeri futbolcu İlter Taşkın girdi.

Hala transfer yasağının kaldırılmasını bekleyen Denizlispor teknik ekibi yeni transferlerden sonra kadrodaki yeni boşluklar açmak zorunda kalacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..