REKLAMI GEÇ

İlyas Haytan’a büyük ayıp

İlyas Haytan’a büyük ayıp

Denizlispor’da vefa yok. Yıllarını Denizlispor’u takip ederek geçiren rahmetli gazeteci İlyas Haytan’ın adı sessiz sedasız basın odasından kaldırıldı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 30 Kasım 2016 Çarşamba, 10:56

Eski başkan, yönetici, futbolcu ve teknik direktörlerine karşı bu güne kadar sayısız vefasızlık örneği gösteren Denizlispor bu kez de yıllarını Denizlispor markasının yücelmesinde harcamış gazeteci arkadaşımız İlyas Haytan’a karşı aynı vefasızlığı gösterdi

Geçen yıl 26 Ekim tarihinde milletvekili aday adayı Sema Ramazanoğlu’nu takibi sırasında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden İlyas Haytan’ın adı toprağa verilişinden kısa bir süre sonra dönemin Denizlispor Başkanı Mustafa Şavluk tarafından antrenmanların gözlendiği basın odasına verilmişti. Yeşil siyahlı kulüp basın odasının duvarına bir tabela asarak; “İlyas Haytan Basın Odası” adını resmiyete kavuşturmuştu.

Ne var ki aradan geçen süre içinde gazeteci İlyaz Haytan’ın isminin yazılı olduğu tabela sessiz sedasız kaldırıldı. Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay ve yönetiminin yaptığı bu büyük vefasızlık dünkü antrenmanı takip eden gazeteciler tarafından fark edildi. Denizlispor Kulübü’nden konu ile ilgili Denizli medyası bir açıklama bekliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..