REKLAMI GEÇ

İmha planı hazır

İmha planı hazır

Denizlispor’da Samsunspor maçı hazırlıkları sürüyor. Teknik Direktör Dervent, Adana Demir ve Mersin İdmanyurdu maçlarındaki kazaları yaşamamak için öğrencilerini uyardı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 28 Eylül 2016 Çarşamba, 10:44

TFF 1. Lig’de 5 hafta 8 puan toplayan Horozlar özellikle Adana Demirspor karşısında bırakılan 3 ve Mersin İdmanyurdu’na bırakılan 2 puana yanıyor.

Teknik Direktör Selahattin Dervent öğrencilerinin aynı hatayı yapmaması için işi sıkı tutuyor. Rakibin ligdeki konumunun ne olursa olsun konsantrasyon kaybı istemeyen Dervent öğrencilerine 90 dakika mücadele etme talimatı verdi.

Oyuncularından sahaya her şeylerini yansıtmalarını isteyen Dervent, “Maçın başlama düdüğünden itibaren ağırlığımızı koyacağız. Her top için mücadele edeceğiz. Bizim için tek geçerli sonuç galibiyet” dedi.

Bugün sabah antrenmanında öğrencileri ile kısa bir toplantı daha yapan Dervent yaklaşık 1,5 saat süren çalışmada Samsunspor’u imha planını öğrencilerine ezberletti.

Yeşil siyahlılarda sakatlıkları süren Moritz ve Peroviç çalışmaya katılmadı. Moritz salonda fitnes çalışırken, Peroviç ise düz koşu yapmakla yetindi.

Denizlispor kafilesi Pazar günkü maç için Cumartesi İzmir’den hava yolu ile Samsun’a geçecek. Yeşil siyahlılar maçın ardından bir gece konaklayacakları Samsun’dan yine Ankara üzerinden hava yolu ile Denizli’ye dönecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..