REKLAMI GEÇ

İNKANGO 40 BİN EURO ALACAK

İNKANGO 40 BİN EURO ALACAK

Denizlispor’un 2012-13 sezonunda dönemin yönetimi tarafından transfer edilen fakat tek maç bile oynatılmadan gönderilen Bruce İnkango, Denizlispor’dan 40 bin Euro alacak

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 19 Ekim 2017 Perşembe, 10:10

Denizlispor’un eski sorunlu yabancılarından biri olan Bruce İnkango’nun durumu netleşti. Yeşil siyahlı kulüp aleyhine dava açan futbolcu yüzde yüz olmasa da haklı bulundu, talep ettiği 80 bin Euro’luk alacağının yarısı olan 40 bin Euro almaya hak kazandı. Mahkeme kararı yeşil siyahlı kulübün hukuk temsilcisine ulaştı. Denizlispor futbolcuya bu ödemeyi yapacak. Yeşil siyahlı kulüp ödeme yapmaması durumunda FİFA yolu açılacak.

NELER YAŞANMIŞTI
Denizlispor Kulübü yeni yapılanmaya gittiği 2012-13 sezonunda Bruce İnkango’yu renklerine bağlamıştı. Resmi imza töreni düzenlenen futbolcu takımla antrenmanlara çıkmış fakat performansı yeterli görülmediği için lisans işlemleri yapılmadan takımdan gönderilmişti. Denizlispor bu futbolcu yerine başka yabancıları kadrosuna katarken futbolcu yeşil siyahlı kulüpten alacağını istemişti.

YEŞİL SİYAHLI YÖNETİMDEN AÇIKLAMA
Denizlispor Kulübü’nden futbolcunun durumuna ilişkin bir açıklama yapıldı. 40 bin Euro’luk ödemenin yapılacağını belirten Başkan Mustafa Üstek, “Kamuoyu rahat olsun tüm sorunları çözeceğiz.Biz bunlara alıştık ama bizim için önemli olan bu yılı bir milat ilan edip bundan sonra ileriye sorun taşımamaktadır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..