REKLAMI GEÇ

İpekoğlu: Transfer şart değil!

İpekoğlu: Transfer şart değil!

Denizlispor Teknik Direktörü İpekoğlu transfer talebinin arkasındaki nedeni açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 27 Ocak 2015 Salı, 14:46

Kısa süre önce yönetimden üç transfer isteyen Teknik Direktör Engin İpekoğlu, bu talebinin arkasındaki nedeni anlattı ve takviyenin şart olmadığını söyledi.

Kurt hoca, “Sezon içinde sakatlıklar, cezalar nedeniyle sıkıntı çekmek istemedim. Bu nedenle bir kaç takviye yapılmasını istemiştim ama transfer benim için şart değil” dedi. Denizlispor’un iyi bir kadroya sahip olduğunun altını çizen İpekoğlu, “Ben oyuncularıma güveniyorum. Rotasyonla zaman zaman farklı oyunculardan faydalanarak yolumuza devam edeceğiz. Lig yeni başladı. Haftalar ilerledikçe daha iyi olacağız. Bulunduğumuz konum bu camiaya yakışmıyor. Galibiyetler elde edip  alt sıralardan uzaklaşacağız” dedi.

İpekoğlu sezon içinde genç oyunculara da şansı tanıyacağını belirterek, “Takım hem oyun hem de fizik olarak şimdilik istediğim düzeyde değil. Yeni bir oyun anlayışımız olacak” dedi. Yeşil siyahlı futbolcuların kendisini utandırmayacağının da altını çizen İpekoğlu, “Karakterli, düzgün bir oyuncu grubumuz var. Burada büyük bir aile olarak tüm sorunların üstesinden geleceğimizi düşünüyorum. Tüm camia birlik içinde istediğimiz puanları toplayıp, sıkıntılı bölgeden uzaklaşacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Volkan   -  Bağlantı 27 Ocak 2015, 16:35

Biz işin arka tarafını biliyoruz Hocam.DENİZLİSPOR’a verilen belediye desteği ve akil adam desteği kesildi.Onun için transfer yasağını bile kaldıramadık ki transfer isteyesin.Ama sen öyle diyorsan öyle olsun.Canın sağolsun…