REKLAMI GEÇ

İrdem: Her hafta hedefimiz gelişiyor

İrdem: Her hafta hedefimiz gelişiyor

Yeşil siyahlı takımın sahadaki performansı ve aldığı sonuçların yönetimin düşüncelerini değiştirdiği söyleyen İrdem; “Giderek hedef büyütüyoruz” dedi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 16 Ocak 2017 Pazartesi, 12:05

Denizlispor’da 4-2 kazanılan Göztepe maçının ardından denizlisporhaber.com’a değerlendirmelerde bulunan yönetici Necip İrdem, alınan üç puanın önemine dikkat çekti.

Sezon başında üç puanı silinmiş, kadrosu tamamen dağılmış sıfırdan bir takım devraldıklarını söyleyen İrdem “İyi bir hazırlık dönemi geçirememiştik. Oynayarak tempo kazandık. Lig ilerledikçe daha iyi bir performans ortaya koymaya başladık. Son haftalarda fazlasıyla bu gelişimin sonuçların aldık” dedi.

Her hafta düşüncelerinin geliştiğini de söyleyen İrdem, “Yönetim olarak beklentilerimiz vardı ama bir de sahada o skoru üretebilmek gerekiyordu. Bu takım her hafta ortaya koyduğu oyunla, aldığı sonuçlarla bizim düşüncelerimizi değiştirdi.  Hedeflerimiz daha da büyüdü. Bu takımın gerçek potansiyelinin daha üst sıralar olduğuna inanıyorum. Teknik ekibimiz ve futbolcularımız bunu başaracak güçteler. Şehrimizin tüm dinamikleri ile birlikte Denizlispor adını daha üst noktalara taşımak istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..