REKLAMI GEÇ

İRDEM: “KAZANMAYA ALIŞTIK”

İRDEM: “KAZANMAYA ALIŞTIK”

denizlisporhaber.com’a Boluspor maçını değerlendiren yönetici Necip İrdem, “Altın değerinde galibiyet aldık. Kötü oynadığımız bir maçta kazanmasını bildik. Takım kazanmaya alıştı” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Kasım 2018 Pazartesi, 11:07

Boluspor deplasmanında aldığı galibiyet ile puanını 25’e yükselten Denizlispor, zirve yarışına ortak oldu. Zorlu deplasmandan alınan galibiyet yeşil siyahlı kurmayları da çok mutlu etti.

Görüşlerini aldığımız yönetici Necip İrdem alınan üç puanın önemine dikkat çekerken, rakiplerin de puan kaybetmesi ile Boluspor galibiyetinin değerinin daha da arttığını kaydetti.

Maça iyi başlamadıklarını belirten İrdem, “Sonucu güzel bir maç oldu. Kazanınca her şey güzel. Takım özellikle ilk yarıda iyi bir oyun ortaya koyamadı. Oturmuş bir takım değiliz. Allah bizden yanaydı. Kötü oynarken üç puan kazanmak güzel bir durum. Hem altımızda hem üstümüzdeki takımların puan kaybettiği haftada alınan bu puanlar çok çok değerli” diye konuştu.

“O sene bu sene” diyerek Denizlispor’un şampiyonluk hedefini tekrarlayan yönetici Necip İrdem; “İkinci yarıda kendimize geldik. Artık kazanmaya alıştık. Kazanmaya alışan takımlar her zaman tehlikelidir. Başarı istiyorsanız kazanmayı bir alışkanlık haline getirmelisiniz. Her şeye rağmen asla rehavete kapılmamalıyız” dedi.

Lige gelen milli maç arasının Denizlispor açısından iyi olmadığını söyleyen İrdem, “Tempomuzu bulmuştuk. Bence milli ara biz im açımızdan iyi olmadı” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..