REKLAMI GEÇ

İşte Denizlispor – Samsunspor maçının öyküsü

İşte Denizlispor – Samsunspor maçının öyküsü

Denizlispor’un evinde ağırladığı Samsunspor maçından notlar…

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 26 Ocak 2015 Pazartesi, 10:57

Denizlispor PTT 1. Lig’in ikinci yarısına Samsunspor maçı ile başladı. Yeşil siyahlıların evinde 2-1 kaybettiği karşılaşmada pek çok ilginç an yaşandı.
Ligin ikinci bölümüne teknik direktör değişimi ile başlayan yeşil siyahlılarda Engin İpekoğlu’nun göreve gelişi ile taraftar umutlandı ama ilk yarıdaki futbol bu umuda karşılık vermedi. Maçın ikinci yarısında ise adeta nefesler tutuldu. Genkov’un golü yeşil siyahlı taraftarları umutlandırdıysa da sonuç istenildiği gibi bitmedi.

26012015_istiklal_

MİLLİ MARŞA YANLIŞ KULÜBEDE YAKALANDI
Karşılaşmanın hemen başında takımlar sahadaki yerini alırken Samsunspor teknik heyeti soyunma odasından biraz geç çıktı. Seramoni devam ederken tünelden çıkan Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, İstiklal Marşı okunmaya başlandığı sırada Denizlispor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu’nun yanına giderek başarı diledi. Bu sırada marş çalınmaya başlayınca herkes saygı duruşuna geçti ve yeşil siyahlı yedek kulübesinin önünde iki teknik adam yan yana İstiklal Marşı okudu.

Maç öncesinde yeşil siyahlı kulübün teknik personeli tam üç kez İstiklal Marşı provası yapmasına rağmen marşın yarısında hoparlörlerden gelen ses kesildi. Buna karşın taraftarlar ve futbolcular marşı okumaya devam etti.

26012015_baskanlar_

BAŞKANLAR DESTEK OLDU AMA…
Denizlispor’a zorlu Samsunspor maçında belediye başkanları ve eski kulüp başkanları da destek oldu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Konya’ya tayini çıkan Denizli Emniyet eski Müdürü Mevlüt Demir, Denizlispor eski başkanları Zafer Katrancı ve Mustafa Baysal protokol tribünündeki yerlerini aldı. Bu önemli karşılaşmada galibiyet bekleyen başkanlar hayal kırıklığına uğradı.

26012015_esler

İKİ ÖNEMLİ KONUK
Yeşil siyahlı takımın kritik maçında iki önemli konuk daha bulunuyordu. Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu’nun eşi Evrim Kıbrıslıoğlu ile yıllardır Denizlispor’un neredeyse tüm maçlarını takip eden Asbaşkan Mehmet Ekizler’in eşi Selma Ekizler de tribünde yeşil siyahlı renkleri destekledi. Maçın başında bir hayli neşeli ve umutlu oldukları gözlenen Selma ve Evrim hanımlar Denizlili sporsever bayanlara da örnek oldular.

26012015_taraftar

TARAFTAR KADAR POLİS
Denizli Atatürk Stadı’nda yine tanıdık manzaralar ortaya çıktı. Yaklaşık 600 taraftarın takip ettiği karşılaşmada 325 polis ve 80 özel güvenlik görevlisi mesai yaptı. Polis sayısındaki düşüş aynı gün sınav için pek çok memurun okullarda görevlendirilmesi nedeniyle yaşandı.

26012015_emrah_

EMRAH BOZKURT’U ADETA ÇILDIRTTILAR
Denizlispor’un Genkov ile bulduğu gol yeşil siyahlıları umutlandırmıştı. Maçın son bölümünde Samsunspor kalesi önünde art arda tehlikeler yaratan yeşil siyahlılar Emrah Bozkurt’un sahaya girmesi ile baskısını daha da artırdı. Maçın son bölümlerinde bir ara pasına hareketlenen Emrah ceza sahasına girdiği sırada Fatih Kılıçkaya ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Fatih’in net faulü fotoğraflara yansısa da hakem Koray Gençerler bu pozisyonu es geçerek hem Emrah’ı hem de Denizlispor taraftarını adeta çıldırttı.

26012015_hakan_gokhan

MAÇTAN SONRA YIKILDILAR
Teknik Direktör Engin İpekoğlu’nun Denizlispor ile anlaşmasına kuşkusuz en çok sevinen oyuncular Hakan Ateş ve Gökhan Dinçer’di. İpekoğlu’nun Fethiye’den öğrencileri olan ikili sahada tüm varlıklarını ortaya koymalarına rağmen mağlubiyete engel olamadı. İkilinin hocalarına verdikleri galibiyet sözünü yerine getirememeleri maç sonunda ilginç bir fotoğrafın ortaya çıkmasına neden oldu. Her iki oyuncu da hakemin bitiş düdüğünün ardından Denizlispor yarı alanında yere kapaklandı, uzun süre üzüntülerini böyle gizlemeye çalıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..