REKLAMI GEÇ

İşte Denizlispor’un yeni yönetimi

İşte Denizlispor’un yeni yönetimi

Denizlispor, olağanüstü kongrede yeni yönetimini belirledi. Başkanlığa bir bürokrat olan Mustafa Şavluk getirildi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 3 Temmuz 2015 Cuma, 12:49

Denizlispor olağanüstü genel kurulu Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda yapıldı. 200’e yakın genel kurul üyesinin katıldığı kongrede yeni başkan Mustafa Şavluk ve yönetimi belirlendi, Başkanlık Divanı oluşturuldu. Başkan adayları arasında gösterilen Süleyman Urkay kongrede adaylıktan çekildiğini açıkladı.

İŞTE YÖNETİM KURULU

BDDK’da daire başkanlığı görevi yürüten Mustafa Şavluk’un yönetiminde Mustafa Üstek, Mehmet Ekizler, Süleyman Gedik, Mehmet Ali Yılmaz, Melih Yanık, Ertuğrul Devecioğlu, Taner Atilla, Fatih Karahan, Ali Taşevli, Mehmet Uz, Burç Çiçek ve Beytullah Karafil isimleri yer aldı.

 

BAŞKANLIK DİVANI OLUŞTURULDU
Genel kurulda yönetimin de üstünde yetkilere sahip olacak Başkanlık Divanı da oluşturuldu. Başkanlık divanında daha önce akil heyet başkanlığı yapan Abdülkadir Uslu, işadamı Derya Baltalı, eski başkanlar Selami Urhan ve Hasan Kıbrıslıoğlu yer aldı.

HER YÖNETİCİDEN 100 BİN LİRA HİBE
Kongrede divan başkanlığı yapan Abdülkadir Uslu yeni yönetimde her üyenin kulübe 50 bin lira nakit, 50 bin lira da senet hibe ettiğini duyurdu. Uslu aynı zamanda yönetici Mustafa Üstek’in 1 milyon lira yönetime katkı koyduğunu açıkladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

albaş   -  Bağlantı 3 Temmuz 2015, 15:36

YENİ SEÇİLEN YÖNETİM KURULU ARKADAŞLARIMIZA TEBRİK EDİYORUZ HER ŞEY DENİZLİ SPORUMUZ İÇİN OLSUN BU YIL GEÇEN YILDAN FARKLI OLACAĞINI TARAFTARLAR OLARAK UMUYORUZ TEKRAR YENİ SEÇİLEN YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİ KUTLARIZ BAŞARILAR DİLERİZ.