REKLAMI GEÇ

İŞTE O İSYANIN NEDENİ

İŞTE O İSYANIN NEDENİ

Denizlispor yönetiminin bu sabah iş dünyasını Denizlispor’a desteğe çağırdığı açıklamanın nedeni ortaya çıktı. Hafta sonunda sezonun en önemli maçında Samsunspor’a konuk olacak yeşil siyahlılar ev sahibinin primleri yükseltmesi ile büyük şok yaşadı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 16 Nisan 2018 Pazartesi, 13:46

Denizlispor yönetimi bu sabah bir açıklama yaparak yalnız bırakılmaktan şikayet etti, iş dünyasının takıma sahip çıkmasını istedi. Bu konuda Denizli iş dünyasından şimdiye kadar bir adım atılmadığına değinen yeşil siyahlı yönetim, sezonun en krtik maçı öncesinde takıma prim veerilerek moral çağrısı yaptı.

Yeşil siyahlı kurmaylar artırılacak primin hayati önem taşıyan Samsunspor maçında son derece önemli olduğunu kaydetti. Denizlispor aynı puandaki rakibi ile pazar günü Samsun’da karşılaşacak ve ligden düşen takımı büyük ölçüde bu maç belirleyecek. İşte Denizlispor yönetiminin o açıklamayı yapmasındaki neden…

Bu sezon puan silme ve transfer yasağı cezaları alan Samsunspor, uzun süredir kayyum tarafından yönetiliyor. Buna karşın takımın ligde kalması için Samsum’da adeta seferberlik ilan edildi. Kırmızı beyazlı taraftarlar takımlarına sahip çıkarken Samsun’u ligin en zor deplasmanlarından biri haline getirdi. Eskişehirspor’a karşı averaj üstünlüğü bulunmayan Samsunspor, Denizlispor ile sezonun ilk yarısında oynadığı maçta da 0-0 berabere kalmıştı. Genel averajda Denizlispor’un gerisinde bulunan Samsunspor için Denizlispor karşısında alınacak her türlü yenilgi ve gollü beraberlik ligde kalmayı mucizelere bırakıyor.

Bu nedenle Denizlispor maçına büyük önem veren kırmızı beyazlı camiada Metro Holding’in sahibi işadamı Galip Öztürk 555 bin lira prim vaadinde bulundu. Denizlispor galibiyetine bu primi vereceğini açıklayan Öztürk’ün yanı sıra kayyum da kaynak oluşturarak maç primini 750 bin liraya çıkardı.

İşte bu durum Denizlispor yönetimini çileden çıkardı. Uzun süredir primler konusunda sıkıntı yaşayan yeşil siyahlı yönetim Denizlili işadamlarına çağrıda bulunarak benzer bir prim sözü vermesini istedi. Denizlispor yönetimi işadamlarının koyacağı katkı ile maç primlerini artırarak takımın farklı bir motivasyonla Samsunspor maçına çıkmasını istiyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

turan   -  Bağlantı 17 Nisan 2018, 18:41

eger düşersek takımın etrafında kımse kalmaz sonumuz karsıyakadan beter olur takımın neyapıp samsun macını alması lazım ölüm kalım maçı

Mehmet20   -  Bağlantı 17 Nisan 2018, 10:54

Sayın mustafa üstek başkanım ve taner atilla abi Allah sizden razı olsun bu takim icin cok emek harcadiniz ama denizlispora sahip cikmayan o belli kesim isadamlarada diyecek birsey yok göz göre göre eriyoruz inş kümeden düsmeyiz.

eren20   -  Bağlantı 17 Nisan 2018, 10:19

Bizim iş adamları cebinde akrep var.Sosyal sorumluluk projelerinde görev alan bir elin parmağını geçmez.