REKLAMI GEÇ

İşte o kara tablo

İşte o kara tablo

Denizlispor’a transfer yasağı getiren alacaklılar kim? İşte tüm detayları…

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 23 Ağustos 2016 Salı, 12:01

Denizlispor uçurumun kenarından döndü. Başkan Süleyman Urkay ve kurmayları yeşil siyahlıların transfer yasağına neden olan 2 milyon 300 bin liralık futbolcu ve teknik adam borcunun yanı sıra yaklaşık 1 milyon liralık vergi ve sosyal güvenlik borçlarını ödeyerek transferi açabildi.

Bir kısmını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir kısmını İkinci Başkan Mustafa Üstek ve bir kısmını da Başkan Süleyman Urkay ile yönetiminin karşıladığı ödemeler sonunda transfer yasağı kalkmış Horozlar yeni transferleri ile ilk lig maçına çıkabilmişti.

Hem camiaya hem yönetime huzursuz bir süreç yaşatan transfer yasağını getiren alacaklılar da ortaya çıktı.

EN ÇOK ALACAK VELİ’NİNDİ
Yeşil siyahlıların transfer yasağına neden olan alacaklıları içinde 14 futbolcu, bir teknik adam bir de menajer bulunuyor. Futbolcular içinde en büyük alacak 420 bin lira ile Veli Acar’a aitti. Yşil siyahlıların eski futbolcusu Yasin Çakmak’ın da 300 bin liraya yakın alacağı bulunuyordu. Alacakları ödenmediği gerekçesi ile transfer yasağı getiren isimler şöyle: Antrenör Kenan Atik, futbolcular Süleyman Çelikyurt, Veli Acar, Ahmet Burak Solakel, Emrah Bozkurt, Gökhan Dinçer, Mehmet Cansın Çiçek, Oliver Gabrera, Yasin Çakmak, Barış Örücü, Yenal Tuncer, Kazım Sarı, Bülent Kocabey, Sasha, Dajan Simac ve menajer Alpaslan Bozan

Yeşil siyahlı yönetim bu alacaklıların tüm borcunu ödedi.

İŞTE İCRAYA VERENLER
Mali olarak ciddi sıkıntılar atlatan Denizlispor hala bir kısım alacaklılarının borçlarını ödeyemedi. Denizlispor Koleji’ni satın alan Uğurlar Tekstil’in 4 milyon 272 bin liralık alacağının yanı sıra Denizli SGİM’nin de 526 bin liralık alacağı bulunuyor. Yeşil siyahlıları alacakları için icraya verenler arasında çok uzun zamandır parası ödenmemiş alacaklılar bulunuyor. Semih Yuvakuran, İbrahim Çelik, Süleyman Akşit, Turan Daşkıran, Engin İpekoğlu, Oktay Pop, Yavuz Özkan, Ümit Turmuş, ANFOR Seyahat, Kadircan Bakan, Melih Biçer ve Mustafa Erdinç yeşil siyahlı kulüpten ödeme bekliyor.

Yeşil siyahlı kurmaylar ise Denizlisporhaber.com’a yaptıkları değerlendirmede; “Kısa süre önce göreve geldik. Çok ciddi bir süreç geçirdik. Transfer yasağını kaldırarak, lige başladık. Yeni bir takım oluşturduk. Temliklere ciddi ödemeler yaptık. Bu alacaklılarımızın da planını yapıyoruz. Hepsini ödemek istiyoruz ama Denizlispor’un durumu ortada. Bir çalışma yapacağız” dediler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..