REKLAMI GEÇ

İŞTE YENİ GELENLER TAM 12 TRANSFER

İŞTE YENİ GELENLER TAM 12 TRANSFER

Geçen sezonki kadrosunun büyük bölümünü kaybeden Denizlispor şimdilik 13 yeni ismi kadrosuna kattı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 23 Temmuz 2016 Cumartesi, 21:28

PTT  1.Lig’de son maçta ligde kalmayı başaran Denizlispor, geçen sezonki kadrosundan sadece 6 futbolcuyu kadrosunda tutabildi. Yeşil siyahlılarda kongre sonrası göreve gelen Başkan Süleyman Urkay ve kurmayları süratle transfere başladı.

İŞTE O TRANSFERLER :

ALFRED SANKOH
Orta sahada Denizlispor’a can verecek olan Sierra Leoneli futbolcu Şanlıurfaspor ve Balıkesirspor da da oynamıştı. PTT 1.Lig’i iyi tanıyan futbolcu 1+1 yıllık Denizlisporlu oldu. Geçen sezon Balıkesirspor’da 19 lig maçına çıkan 27 yaşındaki futbolcu takıma katıldı ve çalışmalara başladı.

23072016_icisankoh

LEANDRO KAPPEL
Denizlispor’un yeni hücum silahlarından biri olarak renklerine bağladığı Hollandalı futbolcu geçen sezonu Yunan ligi ekiplerinden Panaitolikos’ta geçirmişti. Kanatları da kullanan 26 yaşındaki futbolcu Denizlispor ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Yeni transfer takımla çalışmalara başladı.

23072016_kappel

ANDRE MORİTZ
Türkiye’de Kasımpaşa ve Mersin İdman Yurdu formayaları giyen 29 yaşındaki deneyimli Brezilyalı son olarak Hindistan Lgi ekiplerinden Mumbai City’de görev yapıyordu. İngiltere Championship takımlarında da bir dönem ter döken futbolcu haftabaşında takıma katılacak.

SLAVKO PEROVİC
Son iki sezonu Alanyaspor’da geçiren Sırp forvet Denizlispor ile her konuda anlaştı.  Yeşil siyahlı kulüp reesmi iimzayı atmak için 27 yaşındaki deneyimli futbolcunun kulübü ile arasındaki sorunları çözmesini bekliyor.

KEREM CAN AKYÜZ
Yeşil siyahlıların defansa takviye amaçlı aldığı ve PTT  1. Lig deneyimine sahip 27 yaşındaki Kerem Can Akyüz hafta başında takımla çalışmalara başlayacak.

ÖMER ALP KULGA
Daha önce de Denizlispor’da oynayan istenilen performansı veremediği gibi yeşil siyahlılarla sorunlu ayrılan Ömer Alp Kulga yeniden transfer edildi.  Osmanlıspor’a ait oyncu geçen sezonu 2. Lig temsilcisi Bugsaşspor’da geçirdi. Futbolcu hafta başında takıma katılacak.

YASİN OZAN
Denizlispor forvet hattına takviyeyi Gaziantep B.B.’den Yasin Ozan’ı kadrosuna katarak yaptı. 24 yaşındaki futbolcu geçen sezon maçların son bölümlerinde görev aldı. 23 maçta sadece bir gol atabildi.

23072016_cyaasin

TAHA CAN VELİOĞLU
Ankara Adliyesporlu oyuncu yeşil siyahlılarla yeni bir başlangıç yapmak istiyor. Geçen sezon görev aldığı 14 maçta dikkat çeken 22 yaşındaki futbolcu yeşil siyahlılarla çalışmalaara başladı.

23072016_ictaha

ZİYA ALKURT
1461 Trabzanspor’dan transfer edilen 25 yaşındaki defans oyuncusu geçen sezon 28 lig maçında göreev aldı. Ziya takımla çalışmalara başladı.

ZEKİ AYVAZ
Trabzon altyapısından yetişen kaleci Zeki Ayvaz yeşil siyahlıların kaleyi emanet edeceği isimlerden biri oldu. 26 yaşındaki file bekçisi geçen sezonu Kartalspor’da geçirmişti. Futbolcu takımla çalışmalara başladı.

23072016_iczeki

İSMAiL GÜVEN
Geçen sezonu Anadolu Selçukluspor’da geçiren 22 yaşındaki orta saha oyuncusu İsmail Güven yeşil siyahlılarla anlaştı. Futbolcu takımla çalışmalara başladı.

23072016_icismail

OSMAN BERK KINLI
Altay’dan transfer edilen genç orta saha oyuncusu henüz 21 yaşında. Geçen sezon 15 maçta forma giyen futbolcu takımla çalışmalara başladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..