REKLAMI GEÇ

İyi ki başkan var

İyi ki başkan var

Denizlispor’da her krize müdahale ederek yeşil siyahlıların önünü açan Zolan geçen haftaki 500 bin liralık ödemeden sonra bu hafta primlerin yarısını ödeme sözü verdi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 15 Mart 2017 Çarşamba, 11:20

SELAMİ AYDIN – HABER ANALİZ – Bu sezon Denizlispor’a yönetim kurulundan kat kat fazla destek olan Osman Zolan, yeşil siyahlıların sezon sonunda kabus görmemesi için desteklerini aralıksız sürdürüyor.

Sezon başından beri kulübün iaşe ve hizmet giderlerini üstlenen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yeşil siyahlı yönetimin yetersiz kaldığı zamanlarda da devreye girdi.

Sezon başında transfer yasakları ile mücadele eden yöneticilerin önünü açan Zolan süreç içinde çeşitli dönemlerde maddi kaynaklar ve temliklerin kaldırılması yoluyla da Denizlispor’a katkı koydu.

O OLMASA AYAKTA DURAMAZDI
Çok ciddi sıkıntılar yaşayan Denizlispor, Osman Zolan’ın destekleri olmasa bu güne kadar bile gelemeyecekti. Kulübün gelirlerini artırmak adına otopark, moloz döküm alanı gibi katkılar koyan Zolan, çok istenilen Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nü de Denizlispor’un hizmetine verdi. Buna karşın sahada istediği sonuçları alamayan, play-off sözü verildiği halde henüz yerine getirilmeyen Zolan, her şeye rağmen kulübe sırtını dönmedi.

EN SON 500 BİN LİRA ÖDEDİ
Haftalardır ödeme almayan Denizlisporlu futbolcuların sesine yine Zolan yanıt verdi. Samsunspor maçından önce yeşil siyahlı futbolcular ödeme beklerken yönetim para bulmakta zorlanıyordu. Yine Zolan’ın kapısını çalan yeşil siyahlı kurmaylar kendi verdikleri ödeme sözü kadar destek sözü aldı. Buna karşın Zolan’ın gönderdiği 500 bin lira takıma dağıtılırken kendileri bir ödeme yapmadı.

PRİME DE DESTEK OLUYOR
Sezon başından beri takıma verilen primlerin yarısına ortak olan Başkan Osman Zolan, yönetimin primleri artırmasına da seyirci kalmadı ve destek miktarını yükseltti. Son kazanılan Boluspor maçının primi 250 bin lira yapılırken yarısının sözü yine Zolan’dan geldi. Buna karşın yönetim kendi içinde 125 bin lirayı toplamakta sorun yaşıyor.

İŞTE KIZDIRDIKLARI KONULAR
Tüm bu süreçte Başkan Zolan’ın çok öfkelendiği konular da oldu. Özellikle Perovic’in gönderilmesi ve transfer yasağı konuları Zolan’ı adeta çıldırttı. Denizlispor’un 200 bin lira için 2 dönem transfer yasağı alması, böyle bir durumdayken parası ödenmediği için bir futbolcusunu kaybetmesi bardağı sonuna kadar doldurdu.

Zolan’ın takıma dağıtılmak üzere 500 bin lira gönderdiği önceki hafta yönetimin söz verdiği halde üzerini tamamlaması da Zolan’ı üzen konulardan biri oldu. Kızılcabölükspor’a saha verilmemesi, Gümüşlerspor’un sahasının elinden alınmaya çalışılması, diğer altyapı kulüpleri ile sahaların paylaşılmaması gibi konular da Zolan’ın kapısına kadar dayanan küçük çaplı krizler olmuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..