REKLAMI GEÇ

İZİN BİTTİ HAZIRLIKLAR BAŞLIYOR

İZİN BİTTİ HAZIRLIKLAR BAŞLIYOR

Teknik Direktör Fatih Tekke’nin bir gün izin verdiği yeşil siyahlılar bu akşam tesislerde toplanıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 13 Mart 2018 Salı, 10:58

TFF 1. Lig’de BB Erzurumspor’u devirerek puanını 30’a yükselten Denilispor, ligde kalma yarışındaki rakiplerinin puan kaybettiği haftada karyı takımlardan biri oldu.

Ligde sıralamayı değiştirmek için Eskişehirspor, Samsunspor ve Adanaspor’u gözüne kestiren yeşil siyahlılar Cumartesi günü İzmir’de Altınordu’nun konuğu olacak.

BB Erzurumspor galibiyetinin ardından takım pazar gününü izinli geçirirken Teknik Direktör Fatih Tekke, bugün 16:00’da Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’nde toplanma talimatı verdi. Günü kısa bir çalışma ile geçirecek olan yeşil siyahlılarda sakatlığı nedeniyle iki maç kaçıran Eze’nin takımla çalışacağı öğrenildi.

BB Erzurumspor maçını yarım bırakan Ziya’nın sağ ayağında ödem oluştuğu, İsmail Haktan ve Kerem Can Akyüz’ün ise son durumlarının yapılacak kapsamlı kontrollerden sonra ortaya çıkacağı kaydedildi.

İzinli olması nediyle BB Erzurumspor maçı kadrosunda yer almayan Barış Örücü ile kart cezasını tamamlayan Hasan Kılıç da İzmir deplasmanında görev verilmesi durumunda takımdaki yerini alabilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..