REKLAMI GEÇ

KADERİ BELLİ OLUYOR

KADERİ BELLİ OLUYOR

Ligde 6 maçta bir puan toplayabilen Teknik Direktör Yusuf Şimşek’in Ümraniyespor yenilgisinden sonra istifasını bekleyen taraftar hayal kırıklığı yaşadı. Yönetim devreye girdi, hoca ile bugün toplantı yapılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 26 Eylül 2017 Salı, 09:57

TFF 1. Lig’de Ümraniye deplasmanında kötü bir futbolla puan çıkaramayan Denizlispor’da Teknik Direktör Yusuf Şimşek’in kaderi de büyük ölçüde netleşti.

Ligde 6 maçta sadece bir puan alabilen Şimşek ve ekibi için taraftarların ardından bazı yeşil siyahlı kurmaylar da harekete geçti.

Başkan Mustafa Üstek yeşil siyahlıların çalıştırıcısı ile bugün tesislerde bir araya gelecek ve Yusuf Şimşek’in geleceğine ilişkin karar verilecek.

Denizlispor’da çok uzun süredir takımın oynadığı futboldan ve aldığı skorlardan rahatsız olan bazı yöneticiler ise süreci başlattı.

Şimşek’e en çok güvenen isimlerin de aralarında yer aldığı bir grup yönetici, hocanın biletini kesti ve takımdan gönderilmesini istedi. Denizlispor ile adı özdeşleşen Şimşek’in kendi istifasının beklenmesi de seçenekler arasında. Yeşil siyahlı kulübün yapılan sözleşme gereği sözleşmeyi tek taraflı feshetme yetkisi bulunuyor.

Diğer yandan Şimşek’in takımı çalıştırma şekli de rahatsızlık yaratıyor. Sürekli yeni sakatlıkların ortaya çıkışı, maçlarda takım olarak kondisyonun yetersiz olması da yeşil siyahlı yönetimde rahatsızlıklara neden oluyor. Diğer yandan Denizlispor yönetimi uzun süredir istifa isteyen taraftarların da baskısı ile karşı karşıya kaldı.

Başkan Mustafa Üstek bugün Yusuf Şimşek ile yapacakları görüşmenin ardından yönetim kurulu toplantısını da yapacaklarını, son durumu değerlendireceklerini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

mehmet   -  Bağlantı 26 Eylül 2017, 13:56

Hangi takımda başarısı var. Karşıyaka, Mersin, Bandırma kariyerleri ortada. Futbolculuğu iyiydi ama hocalığı maalesef hüsran.

mehmet   -  Bağlantı 26 Eylül 2017, 13:54

Geçen sene belki de play off oynayacak olan takım bu sene perişan. Geçen sene takım koşuyordu, istiyordu, maçı bırakmıyordu. Yusuf geleceğine Ali yalçınla devam edilmeliydi. Osman özköylü, yücel ildiz isimleri geçerken yusufla anlaşıldı. Sonuç ortada

Fevzi Kayrakçı   -  Bağlantı 26 Eylül 2017, 11:12

Toplantıdan umarım hoca degisikligi sonucu cıkar.Playoff un favori ekiplerinden birisi olarak gosterilirken kümeye dogru gidiyoruz.Dünyanın hiçbir ulkesinde 6 maçta 1 puan almış hocayı tutmazlar.Ingiltere de dahil…

ahmet albaş   -  Bağlantı 26 Eylül 2017, 10:42

şayet doğru ise yanlış karardır bir kaç kişi istifa istedi diye istifa ettiriliyorsa yanlış bir yaklaşımdır mağlübiyetler dünyanın sonu olmamalıdır bu kulübü Taraftarlar değil seçilmiş Yönetim ve Başkan idare ediyor Taraftarlar değil