REKLAMI GEÇ

Kadroda zorunlu değişiklik

Kadroda zorunlu değişiklik

Denizlispor, Albimo Alanyaspor karşısına ilk 11’inde önemli değişiklikler yaparak başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 20 Ekim 2014 Pazartesi, 10:16

Ligde ilk beş hafta kadro tercihinde çok büyük değişiklikler yapmayan Teknik Direktör Özcan Bizati, Albimo Alanyaspor maçı kadrosunda sakatlıklar nedeniyle farklı oyunculara görev verdi.
Bizati maç haftası antrenmanda ayak bileğini kıran Andonov’dan yoksun kalırken, defansın deneyimli ismi Mustafa Keçeli de kasığındaki yırtık nedeniyle görev alamadı.
Sakatlığı düzelen Veli ilk 11’deki yerine dönerken, Gökhan Dinçer ve Şevki Çınar da bu maçta ilk 11’de görev aldı. Performansı tartışılan İlian Yordanov’u yedek kulübesine çeken Bizati farklı bir oyun anlayışı ile sahaya çıktı.
Maçın ilerleyen bölümlerinde sakatlıktan yeni çıkan Genkov’a da görev veren Teknik Direktör Bizati, yorgunluk belirtisi gösteren Erçağ’ın yerine de Yordanov’u oyuna dahil etti. Yeşil siyahlıların deneyimli Bulgar oyuncusu maçın uzatma bölümlerinde gördüğü iki sarı kartla oyun dışı kalarak herkesi şoke etti. Bizati son bölümde Cem Tosun’u oyuna dahil ettiyse de defansa çekilen yeşil siyahlılara Cem’in çok büyük katkısı olamadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..