REKLAMI GEÇ

KAMP BAŞLADI

KAMP BAŞLADI

Denizlispor uzun bir aranın ardından kent dışında kampa girdi. Tandoğan yanında 22 öğrencisini götürdü.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 5 Ocak 2017 Perşembe, 10:08

Sezon başında yeni takım oluşturma çalışmaları nedeniyle kampa geç kalan Horozlar devre arasındaki kısıtlı zamanı iyi değerlendirmek istiyor.

Teknik Direktör Ali Tandoğan yılbaşı izninin ardından öğrencilerini Side’de kampa aldı.

Horozların kamp yolculuğu bu sabah başladı. Tesislerden hareket eden yeşil siyahlılar ligin başlangıcına kadar Antalya’da kondisyon depolayacak.

KAMPA KİMLERİ GÖTÜRDÜ
Kadroda ciddi değişiklikler yapmak isteyen Teknik Direktör Ali Tandoğan, transferin açılmasının ardından kamp kadrosunda değişiklik yapabilecek. Bugün kaleciler Zeki, Asil Kaan ve genç Ömer Yazıcı’nın yanı sıra Keremcan, Ömar Alp, Cenk, Alperen, Batıcan, Tahacan, Taşkın, Sankoh, Burak Altıparmak, Veli Acar, Berkan, Ziya, Şevki, Cihan, Peroviç, Anıl, Barış Örücü, Moritz, İsmail Güven kampa giden isimler oldu. Ailevi sorunlar nedeniyle izin alarak ülkesine giden Kappel kampa kadrosunda yer almadı.

Yeşil siyahlılarda durumları tartışmalı olan Moritz ve Perovic hakkında ise transfer yasağının kalkmasından sonra karar verilecek. Teknik Direktör Ali Tandoğan transfer durumuna göre takımdan bazı oyuncuların ayrılmasını isteyebilir.

KİMLER PİLOT TAKIMDA
Diğer yandan 3. Lig’deki pilot takımın kadrosunu da yeniden oluşturan yeşil siyahlı kurmaylar bazı futbolcularını buraya kaydırdı. Hüseyin Atakan Üner, Osman Kaya, Hüseyin Ateş, Emre Sağlık, Erhan ve Alperen Yazıcı bu takıma gönderildi.

Denizlispor Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat arayı iyi değerlendireceklerini belirterek, “Sezona hazır başlayamamıştık ama sezonun ikinci yarısına hazır girmek istiyoruz. Transfer çalışmalarımız olursa kampta takıma yeni katılacak arkadaşlarımızla daha da güçleniriz. Şimdilik sorunumuz maddi değil. Prosedürlerle uğraşıyoruz. Denizlispor tüm sorunların üstesinden gelebilecek güçtedir. Pilot takımımızın da kadrosunu yeniden oluşturuyoruz. Bu takıma gönderdiğimiz genç futbolcularımız hem deneyim kazanacak hem de kendilerini gösterecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

cihan   -  Bağlantı 6 Ocak 2017, 08:46

Allah yüzümüzü kara çıkartmasın