REKLAMI GEÇ

KAMP KADROSUNDA SAYI ARTTI

KAMP KADROSUNDA SAYI ARTTI

Denizlispor’da geciken transferler nedeniyle 17 futbolcu ile başlanan kampta sayı yeni transferlerle arttı. Buna rağmen Horozlar gençlerden takviye aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 8 Temmuz 2018 Pazar, 09:59

Denizlispor birinci etap kampını Afyon’da sürdürüyor. Yeşil siyahlılarda Teknik Direktör Osman Özköylü’nün en çok önemsediği konulardan biri de yeni transferlerin bir an önce yapılarak futbolcuların kamp kadrosuna dahil edilmesiydi.

Kampa genç futbolculardan da takviye alarak 17 futbolcu ile giden yeşil siyahlı teknik ekip eksik sayı yüzünden çalışma şeklini de futbolcu sayısına göre belirliyordu.  Yeni transferlerin kampa katılması ile kamptaki futbolcu sayısı 21’e yükseldi.

İŞTE KAMPTAKİ FUTBOLCULAR
Yeşil siyahlı takım ilk etap kampına Asil Kaan Güler, Tana Can Velioğlu, Ziya Alkurt, Kerem Can Akyüz, Cihan Özkaymak, Mehmet Akyüz, Aissati, Hüseyin Altıntaş gibi eski futbolcularının yanı sıra genç takımdan Ali Eren Yalçın, Mustafa Özgür, Mustafa Teke ve Asım Akgündüz gibi isimleri dahil ederek başlamıştı. Takımın yeni transferleri Gökhan Süzen, Burak Çalık, Deniz Vural, Seddar Karamah ve Muhammet Himmet Ertürk de kamp kadrosuna dahil olmuştu.
Kamp başladıktan sonra anlaşma sağlanan Cenk Güvenç, Burak Altıparmak, Kibong, Abdülkerim Bardakçı ve Stachowiak’ın da katılımı ile birlikte kamp kadrosu 21 kişiye çıktı.

KAMPA NİHAYET YÖNETİCİ GİTTİ
Yeşil siyahlıların 29 Haziran’da başladığı kampta teknik ekip, sağlık ekibi ve futbolcuların dışında kimse bulunmuyordu. Kulüp adına bir yetkilinin yer almadığı kampta sportif direktör ya da yönetici takımla birlikte kalmıyordu. Bu durum önceki gün değişti. Yeşil siyahlıların kampına yönetici Hikmet Olgun bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Mustafa Üstek ve yardımcısı Taner Atilla’nın da kampa gittikleri öğrenildi.  Teknik Direktör Osman Özköylü ikinci etap kampına transferin büyük ölçüde bitirilmiş şekliyle başlamak istiyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..