REKLAMI GEÇ

KAMPA ALINMAYAN FUTBOLCULAR TESİSLERDE ÇALIŞIYOR

KAMPA ALINMAYAN FUTBOLCULAR TESİSLERDE ÇALIŞIYOR

Denizlispor’da takımda düşünülmedikleri açıklanan ve Antalya kampına dahil edilmeyen futbolcular izin dönüşü Denizli7De çalışmalara başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 4 Ocak 2018 Perşembe, 10:22

Sezonun ilk yarısında ligde istediği sonuçları alamayan Denizlispor’da ilk 11’in bazı isimleri ile genç futbolcuların bir kısmı ile yola devam edilmeme kararı alınmıştı.

Yeşil siyahlı yönetim Sankoh ile sezon sürerken görüşüp sözleşmesini karşılıklı feshetmiş, Moritz ile ise devre tamamlandıktan sonra ayrılık gerçekleşmişti. Yeşil siyahlılarda Anıl Taşdemir ile de kısa süre önce karşılıklı anlaşılarak sözleşmesi feshedilmişti. Son olarak Batıcan Aday da Bergama Belediyespor’a kiralanmıştı.

KALANLAR DENİZLİ’DE ÇALIŞIYOR
Kadroda düşünülmeyen diğer futbolcular ise yeni yıl izninin ardından Denizli’de toplanarak çalışmalara başladı. Karşılıklı anlaşmaya varılmak istenen fakat uzlaşı sağlanamayan Ömer Alp Kulga ile takım bulmaları istenen Burak Yılmaz, Şefik Can Erel, Emre Sağlık, Ramazan Tarık Ergut ve Şevki Çınar tesislerde çalışmalarını sürdürüyor. Bu futbolcular ara transfer döneminde takım bulamaması durumunda sezonun ikinci yarısında profesyonel takımla çalışma şansı elde edemeyecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..