REKLAMI GEÇ

KAPPEL YALANINA SUÇ DUYURUSU

KAPPEL YALANINA SUÇ DUYURUSU

Denizlispor eski başkanı Süleyman Urkay’a ait olduğu iddia edilen sosyal medya hesabından yapılan Kappel paylaşımlarına Denizlispor yönetimi suç duyurusunda bulunacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Eylül 2017 Pazar, 13:36

Denizlispor kamuoyunun eski başkanlardan Süleyman Urkay’a yakınlığı ile tanıdığı bir sosyal medya hesabından bugün yapılan iki paylaşım, Denizlispor yönetimini harekete geçirdi.

Bir kaç saat arayla yapılan paylaşımlarda önce Kappel’in yeşil siyahlı kulüpten alacaklarını tahsil edemediği için oynamak istemediği ödeme yapılırsa oynayabileceği paylaşımı yapıldı daha sonra ise bazı yöneticilerin Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın yanına giderek destek istediği söz aldıktan sonra da Kappel’in sahada olacağı bilgisi verildi.

Yeşil siyahlıların kritik Giresunspor maçına saatler kala yapılan bu paylaşım kulübü karıştırmak, takımın motivasyonunu düşürmek için yapıldığı izlenimini yaratınca yeşil siyahlı kurmaylar harekete geçti.

KAMUOYU BU YALANLARA İNANMIYOR
Denizlisporlu yöneticiler, yeşil siyahlıların çok önemli bir maçı öncesi yapılan paylaşımların amacının belli olduğunu belirterek, “Bu hesaptan bir süredir Denizlispor yönetimi, teknik heyet ve futbolcularının moral ve motivasyonunu hedef alan paylaşımları gördük. Bu güne kadar ses çıkarmadık ama artık sabrımızı taşırdılar. Kappel konusundaki tüm iddialar asılsız ve yalandır. Futbolcu sakat ve tedavi süreci henüz tamamlanmadı. Teknik ekibimiz ve kulüp doktorumuz bu konuda müşterek hareket ediyor. Futbolcu hakkındaki kararı da bu ekipler verecek. Futbolcunun para ya da ödeme kaynaklı oynamak istemediği doğru değil. Futbolcunun ne peşinat ne de maç başı alacağı bulunmuyor. Bu paylaşımlar kasıtlı. Suç duyurusunda bulunacağız. Bizler şu anda eki dönemlerden kalan borçları çözmek için mücadele veriyoruz. Yunanistan’da Leozinho konusunu çözmeye çalışıyoruz. Karşımıza böyle saçma sapan iftiralarla geliyorlar. Özellikle mali konuda çok önemli adımlar attık. Kimsenin yapamadığını yaptık ve kulübün borçlarını sürdürülebilir bir düzeye getirdik. Hiçbir yönetimin temin etmediği kadar kaynak oluşturduk. Sportif başarıyı da elde edeceğimize inancımız tam. Denizlispor’da yaşanan olumlu gelişmeler bazılarını rahatsız ediyor. Bunu başından beri biliyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile yaklaşık 15 gündür Denizlispor yönetiminden kimse görüşmedi, talepte bulunmadı. Zaten Başkan Zolan da şehir dışında. Bu iftiralara başka kişileri de dahil ederek bizi hedef haline getirmek istiyorlar ama kamuoyu artık bu yalanlara inanmıyor” dediler.

50 BİN EURO PEŞİNAT VERİLMİŞTİ
15 BİN EURO’SU ELİNE GEÇMİŞTİ
Diğer yandan yeşil siyahlı kulübün Hollandalı futbolcu Kappel’e borcu bulunmuyor. Yeni sezon öncesi anlaşılan futbolcu peşinatını Başkan Mustafa Üstek’in elinden almıştı. Bayram öncesi hak edişi 4 maçta tamamlanmasına karşın futbolcunun alacakları yine de hesabına yatırılmıştı. Bu konuda futbolcularının moralini bozmak istemediğini söyleyen Başkan Mustafa Üstek o dönemde, “Zaten bu ödemeyi yapacağız. Önce ya da sonra bizim için bir önemi yok. Önemli olan futbolcunun maçtan, takımdan başka şey düşünmemesi. Bu nedenle ödemesini biraz erken yaptık” açıklamasında bulunmuştu.

Yeşil siyahlı kurmaylar ile sezon öncesi transfer görüşmesi sırasında geçen sezon 50 Bin Euro peşinat alması gerektiğini fakat kendisine verilen paranın 35 Bin Euro’luk kısmının aracı ve menajerler tarafından el konulduğunu kalan 15 bin Euro’yu alabildiğini söyleyen Kappel bu konudaki şaşkınlığını yeni yönetimle paylaşmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..