REKLAMI GEÇ

Kaptan siftah yaptı

Kaptan siftah yaptı

Denizlispor’un deneyimli golcüsü uzun bekleyişin ardından sahne aldı. Oyuna sonradan giren kaptan Mehmet Akyüz, dördüncü golü atarak galibiyeti perçinledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Eylül 2018 Pazartesi, 10:46

Denizlispor’un deneyimli kaptanı Mehmet Akyüz bu sezon açılışı yaptı. Yeşil siyahlı takım ligde geride kalan dört haftada sadece bir gol atarken Eskişehirspor karşısında dört gol birden buldu. Bu gollerden sonuncusu kaptan Mehmet Akyüz’den geldi.

Altınordu maçında Alperen’in gördüğü kırmızı kart nedeniyle ilk yarıda sahayı terk etmek zorunda kalan deneyimli golcü Eskişehirspor maçında da ilk 11’de başlamadı. Teknik Direktör Osman Özköylü hücumda görevi genç Seddar’a verdiyse de istediği verimi alamadı.

Maçın ikinci yarısında kaptan Mehmet Akyüz’ün oyuna girmesinden sonra maçın da seyri değişti. Oyunun kontrolünü eline alan yeşil siyahlılar daha rahat bir oyun çıkardı ve aradığı golleri bulmayı başardı.

Karşılaşmanın 74’ncü dakikasında Burak Çalık’ın penaltı noktası üzerine çıkardığı topu düzgün vuran kaptan kaleci Ekrem’i avladı ve sezonun ilk sayısını kaydetti.

Geçen sezon 16 gol kaydeden deneyimli futbolcu son olarak Gaziantepspor maçında üç gol birden atmıştı.

Geçen sezon Gazişehir ve Samsunspor deplasmanlarında attığı kritik ikişer gol, Denizli’de BB Erzurumspor maçında kaydettiği imi güzel golle takımı ipten almıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..