REKLAMI GEÇ

Kaybetme korkusu ortadan kalktı

Kaybetme korkusu ortadan kalktı

Teknik Direktör Bizati, kaybetmeme isteğinin takım üzerinde stres yarattığına dikkati çekti.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 27 Ekim 2014 Pazartesi, 15:11

Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati takımın maç kaybetmeme stresi yaşadığını bunun da maçlara yansıdığını söyledi. Bizati Boluspor yenilgisinin ardından yaptığı değerlendirmede; “İyi oynadığımız bir maçı kaybettik. 1-0 geriye düştükten sonra bile maçı çevirecek pozisyonlar ürettik ama değerlendiremedik. Maalesef olmadı mı olmuyor” dedi. Yeşil siyahlı takımın bu yenilginin ardından daha rahat bir futbol oynayacağını söyleyen Bizati; “6 hafta maç kaybetmedik. Bu durum maç içinde öncelikle kaybetmeme olgusunu besliyor. Doğası ile yapmak istediklerimizi uygulamamıza zaman zaman engel oluyor. Artık o stres de ortadan kaldığına göre daha rahat oynarız diye düşünüyorum” diye konuştu.

Yeşil siyahlı takıma iki gün izin veren Teknik Direktör Özcan Bizati, yarın takımı Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri’nde toplayacak. Kayserispor maçı hazırlıklarına başlayacak olan Denizlispor’da kart cezalısı Burak Karaduman ve sakat Andonov görev alamayacak. Kart cezasını çeken Yordanov ise Kayserispor maçında ilk 11’deki yerini alabilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

mehmet caner   -  Bağlantı 28 Ekim 2014, 18:23

helal olsun özcan hocam ne de güzel kıvırdın 🙂 korkuda kalmadı artık haftaya 4 yemeyelimde dikkat et.

demir   -  Bağlantı 27 Ekim 2014, 22:22

ya bu adam sacma sapan konuşmaktan baska bişey bilmiyor ettiği lafa bak iyi oynamış kaybetmiş takım sen oldugun sürece iyi oynamaz kaybetme korkusu gitmişş mac kazanırmışş bunu aklı basında teknik bir adam söylermi yaaa sen git hocaa takım için sehir

Volkan   -  Bağlantı 27 Ekim 2014, 16:36

Ziyadesiyle komik bir açıklama olmuş.Hocam bırak konuşmayı da Kayserispor’u yen sen.Kredin bitiyor…