REKLAMI GEÇ

KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKTIK

KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKTIK

Denizlispor lige kaldığı yerden devam ediyor. Gazişehir deplasmanında Ziya Alkurt’un sayısı ile üç puanı alan yeşil siyahlılarda teknik patron İldiz, “Sahaya kazanmak için çıktık” dedi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 20 Ocak 2019 Pazar, 12:59

Spor Toto 1. Lig’de ikinci yarının açılışını Gaziantep’te yapan Horozlar, lige kaldığı yerden devam ediyor. İlk yarıda Ümraniyespor yenilgisinden sonra sahadan boynu bükük ayrılmayan Horozlar, kazanma alışkanlığını Gazişehir deplasmanında da sürdürdü.

Maçın 40’ncı dakikasında Ziya’nın ayağından gelen tek sayı Denizlispor’a üç puan için yetti.

Maç sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Yücel İldiz, Gaziantep deplasmanına kazanmak için gittiklerini söyledi.

Camia olarak şampiyonluğa kenetlendiklerini anlatan deneyimli teknik adam; “İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyorduk. Ligin ilk yarısını en iyi şekilde kapatmıştık. Rakibimiz ligin en ciddi ekiplerinden biriydi. Zorlu bir mücadele olacağını biliyorduk. Maçın sonucu tüm takımları etkileyecekti.  Sadece puan alma düşüncesinde olmadık, kazanmayı istedik. Puan alma düşüncesinde olsaydık maçı kaybederdik. İlk yarıda rakibe çok pozisyon vermedik ve golü bulduk. İkinci yarıda da istediğimiz oyunu oynadık” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..