REKLAMI GEÇ

KEREM CAN’A GÖSTERİLEN KIRMIZI ÇOK AĞIR OLDU

KEREM CAN’A GÖSTERİLEN KIRMIZI ÇOK AĞIR OLDU

Bu sezon hakemlerden yana şansı tutmayan Denizlispor, Altınordu maçının özellikle ilk yarısında hakem kararlarına çok fazla itiraz etti.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 5 Kasım 2017 Pazar, 12:15

Denizlispor ligde oynadığı Altınordu maçında neredeyse bir facia yaşıyordu. Yeşil siyahlıların maçı 1-0 önde götürdüğü dakikalarda orta hakem Onur Karabaş’ın kırmızı kart kararı neredeyse maçın seyrini değiştiriyordu.

Karşılaşmanın 37’nci dakikasında Altınordu yarı sahasının ortasında taç çizgisi kenarında Kerem Can Akyüz ile Barış Alıcı arasındaki ikili mücadeleden kırmızı kart çıktı.

Yeşil siyahlıların atağında topu kapan Altınordu’nun ani atağa çıkmasını engellemek isteyen Kerem Can Akyüz, topla ilerleyen Barış Alıcı’yı çelme takarak düşürmek istedi. Hakem Onur Karabaş’ın hemen önündeki pozisyonda Keremcan önce sağ ayağı ile Barış Alıcı’ı düşürmeyi denedi başarılı olamayınca bu kez arkadan sol ayağı ile çelme taktı.

Rakibin hızlı hücuma kalkmasını engellemek isteyen Kerem Can Akyüz’ün hareketi sertlik içermiyor olsa da hakem Onur Karabaş kırmızı kartını gösterdi. Sarı kart bekleyen futbolcu bu karar karşısında adeta şoke oldu ve hakeme itiraz bile edemedi.

Karar sadece takımı şaşırtmadı. Kırmızı kart sonrası sükuneti ile tanınan Denizlisporlu yönetici Hikmet Olgun da yedek kulübesinden fırlayarak pozisyonun olduğu bölgeye kadar gelip itiraz etti. Olgun’u maçın dördüncü hakemi sakinleştirdi. Denizlispor ilk yarının kalan bölümünde 10 kişi oynamanın ve moral bozukluğunun etkisini hissetti ve neredeyse konuk ekip maçı çeviriyordu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..