REKLAMI GEÇ

Kıbrıslıoğlu: Forvet ve stoper alınacak

Kıbrıslıoğlu: Forvet ve stoper alınacak

Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu takıma 6-7 futbolcu daha dahil edeceklerini söyledi.

/ DENİZLİSPORHABER / 23 Temmuz 2014 Çarşamba, 11:00

SELAMİ AYDIN / Tekden Denizlispor’da geçen sezon takımda oynayan 6 oyuncu ile sözleşme uzatan 7 yeni oyuncuyu da kadroya dahil eden Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu transfere ara vermeden devam edeceklerini belirtti.

Öncelikli amaçlarının iyi bir takım kurmak olduğunu söyleyen Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu, “Henüz transferi noktalamadık. Özellikle stoper ve santrafor mevkilerine takviyeler yapacağız. Transfer dönemi sona erene kadar 6 yada 7 oyuncuyu daha kadromuza katacağız” dedi.

Transfer çalışmalarında dikkatli davrandıklarının altını çizen Başkan Kıbrıslıoğlu, “Acele etmiyoruz. Transferi bu güne kadar sürdürdüğümüz seyirde sürdüreceğiz. Hata yapmak istemiyoruz” dedi. Gerekirse devre arasında takıma takviyeler yapabileceklerinin de altını çizen Başkan Kıbrıslıoğlu, “Planlamamızı sadece bu sezona göre yapmıyoruz. Gelecek sezon yeniden başa dönmek istemediğimiz için planlı bir şekilde hareket ediyoruz” diye konuştu.

KİMLER GELDİ?
Tekden Denizlispor Kulübü yeni sezon öncesi eski futbolcularından Mustafa Keçeli, Ömer Alp Kulga, Kazım Sarı, Bülent Ertuğrul, ve Yordanov ile yeniden anlaştı Şevki Çınar’ın sözleşmesini ise 2019 yılına kadar uzattı. Yeşil siyahlılar dış transferde Veli, Erçağ, İsmail Şahmalı, Hakan, Gökhan, Fatih ve Com Tosun’u renklerine kattı. Tekden Denizlispor geçen sezon kiralık olarak oynattığı Janda ve Mehmet Cansın Çiçek’in de takıma kazandırılması için çalışmalar yapıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Volkan   -  Bağlantı 23 Temmuz 2014, 15:37

Mehmet Cansın Çiçek kesinlikle DENİZLİSPOR’a kazandırılmalı.Mümkünse bonservisiyle…

Cihan   -  Bağlantı 23 Temmuz 2014, 12:07

Alt yapıdan kaliteli oyuncuları bu sene maçlarda daha çok görmek istiyorum.
Ayrıca store çalışmalarınızı takdir ediyorum.Umarım internetten de alış veriş imkanı olur.