REKLAMI GEÇ

Kıbrıslıoğlu: Para da yok transfer de

Kıbrıslıoğlu: Para da yok transfer de

Denizlispor Başkanı, transferi açtırmak için gerekli ödemeyi yapacak kaynak bulamadıklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 27 Ocak 2015 Salı, 11:04

Denizlispor’da Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu kaynak bulamadıkları gerekçesi ile transfer yapmayacaklarını söyledi. Teknik Direktör Engin İpekoğlu’nun üç transfer istediği yeşil siyahlılarda yönetim uzun süredir 2 milyon liralık kaynak arayışı içindeydi.

Sezon başında Akil Heyeti’nden maddi destek alan Kıbrıslıoğlu yönetimi para musluklarının kapanması ile zor durumda kaldı.

Kıbrıslıoğlu, “Transfer yasağını kaldırmamız için eski futbolcu ve teknik adamlara olan 980 bin TL borcu ödememiz gerekiyor. Bu parayı bulamadığımıza göre yapacak bir şey yok” diye konuştu.

Sezon başında transfer yasağını göze alarak bir planlama yaptıklarını söyleyen Kıbrıslıoğlu, DHA’ya yaptığı açıklamada; “Sezon başında bütçe planlamasını da buna göre ayarladık. Engin İpekoğlu ile anlaşırken durumu kendisine izah ettim. Transfer yapamayacağımızı o da biliyor. Yerel yönetim ve iş çevrelerinden yardım istemiştik. Oradan böyle bir kaynak gelirse düşünürüz. Ancak bu da uzak bir ihtimal” ifadesini kullandı.

Diğer yandan Başkan Kıbrıslıoğlu taraftarın takıma destek olmamasından yakındı. Denizlispor’un sezon başından beri 600 kişiye maç oynadığını söyleyen Kıbrıslıoğlu, DRT TV’de katıldığı bir programda “Denizlispor taraftarları 10 bin kombine satın alsınlar ben 2 milyon lira hibe etmeye hazırım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Volkan   -  Bağlantı 29 Ocak 2015, 01:15

Yorum silmekle memleketinizin takımına çok büyük hizmetler ediyorsunuz.Zaten DENİZLİ yerel medyasından ve yerel haber sitesinden de ne beklenir ki.Kendinize yakışanı yapıyorsunuz yani büyüklerinizin yalakalığını yapıyorsunuz.Aferin,bu kafayla devam.

Volkan   -  Bağlantı 27 Ocak 2015, 16:40

Destekler kesildi diyorsun yani başkan…

ahmet albaş   -  Bağlantı 27 Ocak 2015, 12:39

AMA BİZLER TARAFTARLAR OLARAK RAHMETLİ BAŞKANIMIZ SAYIN.AHMET DARTARDAN SONRA GELEN EN İYİ YÖNETİM KURULUDUR BU GÜNE YAPTIKLARI DOĞRU İŞ VE PROGRAMLARI TAKDİR EDİYORUZ DOĞRULAR NE İSE AÇIK,AÇIK SÖYLEYEBİLEN BİR YÖNETİME VE BAŞKANA SAHİBİZ SAYGILARIMI

ahmet albaş   -  Bağlantı 27 Ocak 2015, 12:32

YARDIM YAPACAK İŞ ADAMLARI DENİZLİ DE VAR MI BUNLARI AÇIKLAYABİLİRMİ ? DENİZLİDE AİLE ŞİRKETLERİ VAR BAŞKANIM İŞ ADAMI VE ZENGİN YOK DEVLET TEŞVİKLERİ İLE ZENGİN Mİ OLUNUR ? BÜTÜN AİLESİNİ HABER VERMEDEN HİÇ BİR YERLERE YARDIM YAPAMAZ YANİ

ahmet albaş   -  Bağlantı 27 Ocak 2015, 12:27

SAYIN. BAŞKANIMIZ ÇOK DOĞRU GERÇEK SÖZÜNÜ AÇIK,AÇIK SÖYLEMİŞ KENDİSİNE BURADAN TEŞEKKÜR EDİYORUZ AMA BASIN AÇIKLAMALARINDA DİYOR Kİ İŞADAMLARINDAN DESTEK İSTEMİŞ HANGİ İŞ ADAMLARINDAN DESTEK İSTEMİŞ