REKLAMI GEÇ

Kıbrıslıoğlu: Uykularım kaçıyor!

Kıbrıslıoğlu: Uykularım kaçıyor!

Mehmet Ekizler’in sunduğu mali rapor sonrasında Başkan Kıbrıslıoğlu büyük sıkıntı yaşıyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 22 Eylül 2014 Pazartesi, 14:31

Denizlispor’da Başkan Danışmanı Mehmet Ekizler, kulübün içinde bulunduğu mali durumunu envanterini çıkardı. Hazırladığı raporu Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu’na sunan Ekizler’in ortaya çıkardığı tablo yeşil siyahlı yönetimi şoke etti. Yaklaşık 9 milyon liralık ödemenin ardından bile Denizlispor’un ciddi miktarlarda borca sahip olduğu ortaya çıktı.

Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu her akşam Akil Adamlar Heyeti Başkanı Abdülkadir Uslu ile bir araya gelerek mali tabloyu incelediklerini belirterek, “Gece yarılarına kadar çalışıyoruz. Mehmet Ekizler’in hazırladığı raporu gördüğümden beri uykularım kaçıyor. Mali disipline önem vermek zorundayız. Türkiye’de pek çok kulüp bu durumda. Biz kazandığımızdan fazlasını harcamama konusunda kararlıyız. Mali disiplin bir yıl içinde sağlanmak zorunda” diye konuştu.

Yeşil siyahlı kulüp için yeni kaynak arayışları içinde olduklarını belirten Kıbrıslıoğlu, “Bu güne kadar Akil Adamlar Heyeti’nin desteği ile ayakta durduk. Bizim istediğimiz kendi ayakları üzerinde duran bir kulüp oluşturmak. Bunun için yeni gelir kaynakları oluşturmak zorundayız. Şu ana kadar iyi yol aldık. Bundan sonra da böyle devam etmesini istiyoruz. Borçların bir kısmı ödendi” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..