REKLAMI GEÇ

KİMSE SAÇMA SAPAN KART GÖREMEZ!

KİMSE SAÇMA SAPAN KART GÖREMEZ!

Aynı kadro ile üst üste iki maç yapamadığını söyleyen Teknik Direktör Reha Erginer, “Kimse saçma sapan kart göremez” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 6 Aralık 2017 Çarşamba, 11:30

Çaykur Rizespor maçında görülen kırmızı kartların sorulduğu Teknik Direktör Reha Erginer patladı. Yeşil siyahlı teknik adam dünkü antrenmanda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Takımın sezon başından bu yana çok kart gördüğünün hatırlatılması üzerine bu konuda yaşadığı sıkıntıları paylaşan Teknik Direktör Erginer; “Sadece Gazişehir ve Manisa maçlarına aynı kadro ile çıkabildik. Aynı 11’le iki maç üst üste yapamadık. Sakatlıklar değil gereksiz görülen kartlar nedeniyle bu duruma düştük. Oyunun gerektirdiği yerde kart görmekte sakınca yok fakat hakeme itiraz, rakibe fiziki müdahale gibi nedenlerle görülen kartları kabul etmiyorum. Bunların herhangi bir özrü olmaz. Burası Denizlispor…. Futbolcular buraya ait olduklarını unutmasınlar. Kimse burada disiplinsizlik yapamaz. Saçma sapan kartlar da göremez. Ancak yapılan her şeyin bir karşılığı olacaktır” diye konuştu.

EKSİKLERİMİZ VAR, ÇALIŞIYORUZ
Takımın öne geçtiği maçlarda çabuk çözülüp özellikle duran toplardan yediği gollerin hatırlatılması üzerine de görüşlerini bildiren Erginer; “Yediğimiz gollerde bireysel hatalarımız çok fazla. Bununla birlikte duran toplardan da çok gol yiyoruz. Erzurum’da, Ankaragücü ve Manisa maçlarında duran toplardan gelen goller takımı da demoralize etti. Sıkıntılarımız var. Geldiğimiz günden bu yana çalışıyoruz. Bulunduğumuz yerden kesinlikle memnun değiliz. Takım olarak gelişeceğiz ancak oyuncuların da kendilerini geliştirmesi lazım. Öz eleştiri çok çok önemli” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Deniz   -  Bağlantı 6 Aralık 2017, 15:53

Merak Ettğim Şey Patron Sankoh’la Nasıl Anlaşıyordu Bu Futbolcunun Bir Derdimi Var Birileri Uyasın Patronu Saçma Sapan Hep Aynı Şeyleri Söylüyor Kandro kısıtlı Tamam Ona Göre Takımı Kursun Sahs kenarında 70. Dakika ısınan Futbolcudan nebekliyor