REKLAMI GEÇ

Kongredeki ikinci liste Akil engeline mi takıldı?

Kongredeki ikinci liste Akil engeline mi takıldı?

Denizlispor’da tek liste ile gidilen olağanüstü kongreden bir gün önce Denizli’nin önde gelen işadamlarından oluşan yönetim Akil engeline takıldı…

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 4 Temmuz 2015 Cumartesi, 13:45

Denizlispor, olağanüstü kongresini tek liste ile gerçekleştirdi ve Mustafa Şavluk önderliğinde yeni bir yönetim oluşturdu. Genel kurul öncesinde Şavluk’un yanı sıra eski başkan Süleyman Urkay’ın da adaylığı biliniyordu. Urkay adaylığını kongrede geri çekmişti. Ne var ki; yeşil siyahlı kulislerde üçüncü bir aday yönetim daha vardı. Fakat bu oluşumun girişimlerinin ‘Akil’ engeline takıldığı öne sürüldü.

KONGREYE BİR GÜN KALA LİSTE YAPILMIŞTI
Genel kuruldan bir gece önce genç işadamlarının oluşturduğu yeni bir liste yapıldığı ortaya çıktı. Oluşumda Yavuz Cinkaya, Yavuz Başer, Mehmet Özgür Subaşı, Selim Erdoğan, Tuncay Çetin, Salih Kaya, Mehmet Yarımca, İrfan Tüzün, Yavuz Perçin, Emre Eryılmaz, Günay Kökçü, Kadir Özhan, Koray Karakış ve Ufuk Özdemir isimleri yer alıyordu.

AKİL ENGELİNE Mİ TAKILDILAR?
Yeni oluşumun; Denizlispor konusunda son derece kararlı olsa da genel kurulda destek alabilmek için konuyu Akil Adam Abdülkadir Uslu’ya açtığı öğrenildi. Uslu’nun bu yönetim kurulu talebine ise ‘Olmaz’ diyerek cevap verdiği ve gençlerin önünü kestiği ileri sürüldü.

3 MİLYON LİRA İLE GELECEKLERDİ
Yeni oluşum mali planını da hazırlamıştı. İddialara göre kendi içinden bir başkan seçmeyi planlayan oluşum 3 milyon liranın üzerinde hazır kaynakla yönetime gelecekti. Görev alan tüm yöneticiler yeşil siyahlı kulübe asgari 300 bin lira destek olmayı taahhüt etmişti.

RIZA ÇALIMBAY İLE ANLAŞILMIŞTI
Yeni oluşumun takımın başına Rıza Çalımbay’ı da getirmeyi planladığı öğrenildi. Denizlispor’da daha önce de görev yapan ve tarihinin en başarılı dönemlerini yaşatan Çalımbay’ın bu oluşumla birlikte göreve gelmeyi kabul ettiği, anlaşmanın detaylarını ise daha sonraya bıraktığı öğrenildi. Yeni oluşum aynı zamanda Çalımbay ile anlaşılamaması durumunda yeşil siyahlılara önemli hizmetleri dokunan ve kısa süre önce Trabzonspor’dan istifa eden Ersun Yanal’ı da listesine almıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..