REKLAMI GEÇ

Kongreye bir hafta kaldı, aday yok

Kongreye bir hafta kaldı, aday yok

Denizlispor’da 27 Mayıs’taki kongreye bir hafta kaldı ama henüz aday yok. Başkan Mustafa Üstek yeşil siyahlı kulüpte hala borç ödüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 20 Mayıs 2018 Pazar, 18:17

Denizlispor yönetiminin 27 Mayıs’ta kongre kararı almasından sonra ortaya bir adayın çıkmaması yeşil siyahlı taraftarları endişelendiriyor.

Sosyal medyada dolaşan aday isimlerini inandırıcı bulmayan taraftarlar Başkan Mustafa Üstek ve yönetiminin göreve devam etmesini istiyor.

Diğer yandan kongreye bir hafta kalmasına rağmen henüz bir adayın ortaya çıkmaması kafalardaki soru işaretlerini artırıyor. Sezona tüm hazırlıklarını yapmış bir takımla girmek isteyen taraftarlar ötelenen genel kurullar nedeniyle zaman kaybedilmesini istemiyor. İç tranfserde bazı isimlerle yeniden anlaşılmasını da bekleyen taraftarlar kentin ileri gelenlerinden mevcut yönetime destek vermelerini ve kalmaları için ikna etmelerini bekliyor.

Diğer yandan koşullar ne olursa olsun aday olmayacağını açıklayan Başkan Mustafa Üstek bir yandan da borç ödemeyi sürdürüyor.

Zaman zaman Şemikler’deki tesislere giderek çalışan Başkan Üstek’in geçen hafta gelen bir icra ile şoke olduğu belirtildi.

İddialara göre geçmiş yıllardan senet verilen bir eğlence mekanının yeşil siyahlı kulübe ödeme yapmadığı gerekçesi ile icra takibi başlattığı kaydedildi. Yeşil siyahlı kulübün kayıtlarında yer almayan bu icra işlemi için itiraz süresinin de dolduğu öne sürüldü. Başkan Mustafa Üstek’in kurmaylarına talimat vererek bu konunun çözülmesini istediği de kaydedildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..